A trebao bi ti da presudis. Mislim da bi trebao da odlučiš koji ti se više svidja. Što se tiče kvaliteta tu i sam znaš da je Građanin ipak možda kvalitetniji,ali to su opet nijanse.
A trebao bi ti da presudis. Mislim da bi trebao da odlučiš koji ti se više svidja. Što se tiče kvaliteta tu i sam znaš da je Građanin ipak možda kvalitetniji,ali to su opet nijanse.
next year at this time I'll be a millionaire
Koliko vidim tebi se više sviđa Festina.
Uzmi je.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
U principu oba su lepa, ali vise vucem ka Festini iz razloga sto je veci sat, po meni malo lepsi ali ne mnogo. I da cena mu je pristupacnija jer sam planirao da kupim sat do 20000.
Recimo da je ovaj Citizen malo veci, verovatno ne bih ni razmisljao i dodao bih tih 6k i kupio njega. + Citizen je na nekoj akciji sad, a ja bih trebalo tek za oko mesec dana da uzmem sat, ako mu cena ode na tih 32k onda nemam o cemu ni da razmisljam.
Uzmi Festinu i ne razmisljaj. Ti ces nositi sat a Festina ti se mnogo svidja.
Lep je sat i cena mu je potpuno ok.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Jer nema razloga da te ne podrzavam. Pogotovo ako si mladji jer Festinina ciljna grupa su mladi i svi satovi si im nekako smekerica i mladalacki.
Lep je sat,atraktivan koji upada u oci,izgleda mnogo skuplje nego sto jeste,pouzdan kvarc,normalna cena.
Inace,jedina greska je kad se daju velike pare za modni brend sat. Ovako kad se kupuje original sat pouzdanog proizvodjaca u 90% nema greske. Najbitnije je ovde da mi tebi kazemo da neces pogresiti koji god uzeo sat za koje se dvoumis,troumis a krajnja odluka je naravno na tebi. Da l' uzeo Citizen ili Festinu,u svakom slucaju dobices sat koji ce te verno sluziti godinamaaa.
A i sve u vezi satova je stvar ukusa... Tako da ja recimo,kad bih bio na tvom mestu,dodao bih jos koju crvenu i uzeo ovaj Candino koji je na popustu i koji izgleda svemirski.
BPM Satovi & Nakit. Candino Casual C4387/5
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Pa da mladji sam (22) mozda mi se i zato svidja
Ovaj Candino je lep ali gledam iskljucivo sa metalnom narukvicom, posto koznu mozes da dokupis za mnogo manje pare posle. A i generalno ne volim bas kozu
Vrlo je moguce da cu uzeti ovu Festinu, ako se ne predomislim u narednih mesec dana.
Dragi prijatelji!
odlučio sam da kupim sat Seiko military SNDA57P1. Pokušao sam da preko interneta dođem do nekih podataka o kupovinu u Srbiji, međutim neuspješno.
Ako neko može da pomogne savjetom, bio bi zahvalan.
Pozdrav!
Poslednja ispravka: RUS (25.4.2014. u 11:19) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Seiko SNDA57P1
Preporuka za prodavca,skoro sam bas preko njih uzeo seiko sat.Besplatna dostava je za satove preko 4.000 din.
Za dan-dva ga ocekuj na kucnom pragu
Koliko vidim, ima ga ovde
Seiko SNDA57P1
Bookmarks sajtovi