Ja bih prvi.
Ja bih prvi.
Stil u kojem je uradjen drugi ga odaljava od svakodnevnog sata. Po meni ovakav izgled treba da se kombinuje samo sa elegantnim varijantama, posto zlatni detalji nisu bas za svakog i za sve. Prvi je sat sirokih shvatanja, i mozes ga nositi uz sve. Mehanizmi su podjednako dobri, ali po meni, izbor zavisi od namene.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Hvala na odgovorima.
Treba mi sat za svaki dan i svaku priliku, tako da se slažem sa vama.
Dosadan sam vise sa online kupovinom al sta cu kada sam ima pozitivnih iskustava...
Pogledaj i ovde mozda ti se neki svidi
http://watchhubs.com/en/8-edifice?
Inace Citizen NIGHTHAWK sam prvi put drzao u ruci pre nekoliko dana, bio je to Nesov sat i sat je pervezija dobar, kuciste i cifer su super odradjeni, taj sat na ovom sajtu kosta 150e.
Da dodam:
Model koji se tebi svidja tj ovaj prvi..upravo se jedan pojavio na kp sajtu, ako sam dobro video nov je, 100e kosta.
Tj. pojavila su se 2 kom
Poslednja ispravka: RUS (13.6.2014. u 16:58)
E pa nisam znao za kupovinu online, pogledao sam sajt i ima još par modela koji mi se sviđaju .
Ako je moja računica tačna 73*1.1*1.8=95€ je na ovom sajtu, a kod nas je 150€, nije mala razlika.
Jedno pitanje samo, jesu li ovo orginalni satovi ili kopije?
Jer ako su orginal i ako je 100% sigruna kupovina, pogledao bi i druge modele,
ne bi se ograničio samo na Casio Edifice modele.
Hvala na informaciji Bezbi i ako možeš još malo da mi pojasniš online kupovinu sa sajta koji si mi predložio.
Originalni su satovi, kupovalo je nekoliko clanova od njih.
Imas nesto vise u ovoj temi
http://www.svetsatova.com/forum/f114...s-7944-10.html
Racunica ti je ok, ali nije bas najtacnija posto je PDV 20%, ali to dize cenu za ~2e.
Poslednja ispravka: RUS (14.6.2014. u 16:41)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Danas sam saznao za Casio MDV102, i da ga nikad necu novog naci kupiti:'(
Inace trazio sam neki diver sat koji bih mogao bez straha da cu ga kvasenjem upropastiti da nosim na pecanje, i da mi bude svakodnevni work horse, i nisam imao pojma koliko je casio (u diver segmentu) pristupacan. Zno sam da su jeftini i da ih ljudi dosta hvale, pa i moja zena, ali sam mislio da u tom segmentu ne mogu biti ispod dvesta evra, a dobri. Prevario sam se.
E sad, najblizi ovom starijem modelu je stosestica, mada mi je clan marko14 skrenuo paznju i na Orient mako, pa sam poceo da se pitam posto su jako slicni, da li postoji jos neki model, jos nekog proizvodjaca sa slicnim izgledom, diver i cenom ne vecom preko dvesta eura.
Ako neko zna za jos neki model, neka mi da predlog. Pozz.
MDV102 neces da nadjes, mada to vec znas.
Mako je odlican sat, imao sam ga i mogu slobodno da ga preporucim. Orient Blue Mako
Do 200e moze da se uzme i Seiko SKX007 ili Moster. Takodje oba sata su odlicna.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Trebalo bi da su originali.
oN LINE KUPOVINA je veoma jednostavna, prvo je potrebno izabrati pouzdan sajt. Ovaj koji sam ja ostavio je to svakako, i najjeftiniji je od svih ali ne dobijas garanciju uz sat, vec samo go sat. Narucivanje je jednostavno, odes npr u intezu i izvadis internet viza karticu , uplatis na nju pare, registujes se na sajt i odradis kupovinu, jednostavno je. Carina i porez je druga prica, dobra stvar sa ovim sajtom je sto kad narucujes sat napomenes da ti stave manju cenu, i onda na tu manju cenu iz malo srece se obracunavaju troskovi carine i poreza da te ne zamaram, ako je sat 100e pridavac napise na kutiji da kosta 45 i onda ti troskovi uz malo srece budu 15tak e, a ponekad ih i nema. jednostavno je
Bookmarks sajtovi