A ja bih vam čestitao na odabiru sata, pravi izbor svaka čast! Ujedno jedva čekam da ih vidim!
Pozdrav...
A ja bih vam čestitao na odabiru sata, pravi izbor svaka čast! Ujedno jedva čekam da ih vidim!
Pozdrav...
E cim stigne, kacim par slika. Cisto da zaokruzim temu. Slobodno mogu da kazem da sam srecan sto sam nasao ovaj forum i da ste mi pomogli da dodjem do prave odluke.
Samo da se javim
Sat mi je u ruke stigao 13-og maja. Sve je prefektno za sad. Drugar mi je doneo kompletno pakovanje (svaka mu cast), tako da sad izmedju ostalog i imam vazecu garanciju u trajanju od 2 godine.
Satom sam prezadovoljen, zaista mi se dopada i premasio je moja ocekivanja. Izasao me je oko 14.000din sve ukupno.
I za kraj - navio sam ga po nekom US Navy sajtu sa tacnim vremenom i za ovih nedelju dana mi je kasnjenje 0 sekundi!!!
Čestitam na satu!
E pa duguješ nešto dečače, daj nam mišljenje o satu, pričaj nam kakav je...Kompletni testovi satova
Par fotki ne bi bilo na odmet, jel da?
Baš mi je drago, u zdravlju te služio!
Cestitam na kupovini!
Slike postavi obavezno
Pridruzujem se cestitkama!
Mehanizam je izgleda vrlo precizan jer i moj Nighthawk za 6 meseci kasni 1 sekundu ! Jedva cekam da vidim i slike.
...Neka preporuka za kupovinu sata, do recimo 20.000? Neki best baj. Hvala.
ja bih uzeo rolex yaht master za 20000 $ xD
http://www.bernardwatch.com/Rolex/Ya...ter-II/RLX3709
Templar, obzirom da je tema postavljena u PF "Pristupačni satovi" sumnjam da čovek želi da kupi sat od 20000€!
...
Dobrodošao!
Mogao bi prvo da nam daš neke smernice šta te interesuje od satova i za kakve prilike želiš sat kako bi ljudi znali šta da ti preporuče. Kvarcni mehanizam, mehanički mehanizam, hronograf, ronilački, pilotski, elegantniji, itd?!? Ujedno pregledaj malo forum "Koji sat kupiti", ima dosta interesantnih predloga!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ne razumem se uopšte u satove, tako da mi ti termini ne predstavljaju ništa.
Bilo bi poželjno da ima kožnu narukvicu i da ne izgleda penzionerski. To je to.
Bookmarks sajtovi