Victorinox - real steel with mechanical soul
Baki, ta ponuda sa transportom, carinom i porezom ispadne nesto preko 230e! I to pod uslovom da ne naplate izvoznu carinu, kao što znaju.
Salim se naravno! Iskreno, mislio sam da je bliži cifri od 300e...
....jeste . Nego , mislim da se vredi dodati neki "zelembać" preko za ovakav komad.
Biće jača ponuda za neko vreme, jer ga sada uglavnom nude britanci, koji kidaju sa cenama. Svakako je trenutno bliži cifri od 300e kod top-selera
Victorinox - real steel with mechanical soul
Koja je oznaka ovog drugog, što nije PVD? Uhhh
Edit:
Sad nađoh...SSC229. Inače, sat ima minijaturan datum, to mu je glavna mana.
Poslednja ispravka: RUS (21.6.2014. u 19:56)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pa ne bih mu uzeo to za zlo. Bas je pregledan. A s obzirom da ima i tri podbrojcanika, verujem da ne bi izgledao tako dobro sa velikim datumom.
Ljudi ajde mi pomozite sa savetom sa kog sajta je beznedno poručiti, da je sigurno original. Našao na oar sajtova po ceni od oko 180$. Mozda nadjem neku kombinaciju da mi ga pazari neko iz EU pa posle organizujem dostavu.
Pao je izbor izmedju sledeća dva, dajte mišljenja. Jedino ae plašim da ovaj prvi ne bude mali
Seiko SND253P1
Seiko SNN233P1
Da li mozda neko od vas iz Bg moze licno negde da ih pogleda i kaze za prvi da li je mali?
ssrki
Nije mali
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Prvi je moj predlog,imas i ceo review od jednog clana ovog foruma o tom satu,ako ne gresim.Imao sam slicnu dilemu,hteo sam ceo crn sat,ali se takvi obicno ogrebu i nema poliranja,ruzno izgleda kada se izgrebe.Ako ti se vise dopada drugi model,inace imam isti model,samo sa metalnim kucistem,bez premaza i na kozi,mnogo je lep sat i kvalitetno uradjen za taj novac,imas ga u varijanti sa metalnom narukvicom i kucistem bez pvd premaza i obavezno uzmi na metalu,ja sam uzeo na kozi i kada sam hteo da narucim metalnu narukvicu,u Vitanovu su rekli da kosta 80 evra i rok isporuke 2 meseca,a razlika izmedju modela na kozi i metalu je 20-30 evra.Nadam se da sam pomogao.
Imenjače, što se tiče preporuke sajta, prelistaj malo forum, ima dosta preporučenih sajtova.
Ja bih mogao da ti pogledam te satove, ali malo je nezahvalno da ti neko drugi ceni veličinu sata. To zavisi od mnogo faktora. Pre svega od obima tvog zgloba, pa onda i od tvog subjektivnog poimanja veličine, a i ukusa. Najbolje bi bilo da pre kupovine lično pogledaš sat, osetiš kako ti leži na ruci... Možda i promeniš mišljenje o satu. Meni se to desilo mnogo puta. Na slikama odličan, a uživo bzv. Kao i obrnuta situacija.
I još nešto, ja ti mogu reći da taj prvi model ima 42mm u prečniku, što je po meni idealna veličina sata. Ja lično gledam satove između 40mm i 42mm.
Bookmarks sajtovi