Meni je sat vizuelno sasvim OK, evo i slika da je pogledaju i ostali članovi...
Jesi ga probao? Kako tebi izgleda na ruci?
Pozz!
Meni je sat vizuelno sasvim OK, evo i slika da je pogledaju i ostali članovi...
Jesi ga probao? Kako tebi izgleda na ruci?
Pozz!
Nisam...sutra ću...znam da svi predlažu Seiko..Casio...ect...ali me baš zanima mišljenje za ovaj.
Dobro došao na forum.
Obzirom da znaš šta se predlaže u tom cenovnom rangu a ipak si se odlučio da kupiš Armani onda bi trebalo da ga kupiš.
U principu to je modni sat koji proizvodi Fossil koji je sam po sebi modni proizvođač ( dakle modno na kvadrat ).
Ne znam koji je mehanizam unutra ako je Miyota ne bi trebao imati neki problem.
Inače sviđa mi se taj "bauhaus" stil.
Lep sat.
Ne znam koliko misliš da ga platiš ali mi se cena od blizu 400 evra (što vidoh na nekom domaćem sajtu) jednostavno previsoka za ovaj sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da, ali ovo nije sat. Ovde se placa Armani .
Isti ovakav (ili bar 95% isti) samo Fosil ima neko od ljudi koje poznajem. Znam sigurno da je pre par godina placen preko 200 evra sto je po meni tada bila ludost za takav "sat".
Inace uzivo sat izgleda bas lepo i nije bilo nikakvih problema sa njim.
Na popustu je 23000...
Da kupujes odelo(ili mozda parfem) rekao bih samo napred, ovako ima i boljih kupovina.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ako ti se dopada kupi ga. Ti ces ga nositi i ako se tebi dopada onda je to to. Nekada se moze preporucivati i 1000 drugih brendova, a nekome se bas EA dopada. Ako cemo vec, to je ipak samo sat, docice kasnije i drugi brend i drugaciji model na red...
Uzivaj u onome sta ti se trenutno dopada. Moje skromno mišljenje.
Pozz!
Dobrodosao Djuradj! Od Armanija samo Acqua di Gio Ali sat je lep i ako si se nameracio na njega ne vidim razlog da ga ne uzmes. Za 20ak hiljada din se sigurno moze uzeti i Seiko i Citizen, ali pitanje da li ces naci neki model slicnog dizajna.
Lep sat, ne sviđa mi se što ga Fosil radi. Sad,tvoja lova, tvoj ćef
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi