Hvala svima na odgovorima.
Dosao bi u obzir i ovaj sat : Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
Naravno posto se crni guli, izbegao bih to a i sacuvao bih koji dinar
Tako da mi boja nije problem, videcu za rodjendan posle vikenda ovog da castim sebe...
Hvala svima na odgovorima.
Dosao bi u obzir i ovaj sat : Citizen BJ7010-59E NIGHTHAWK
Naravno posto se crni guli, izbegao bih to a i sacuvao bih koji dinar
Tako da mi boja nije problem, videcu za rodjendan posle vikenda ovog da castim sebe...
...ma najgore sto kako se dodaje koji dinar na budzet, tako se otvaraju novi predlozi... tako to ide.
Ako dodjemo na cifru PVD NH , po difaultu se javlja jos jedan odlican PVD komad ! Seiko Stargate , lepotan za sebe...
Slike posle cascavanja su obavezne !!! Valja i nas slikama pocastiti , ako vec kolacima i hladnim pivom ne moze....
Poslednja ispravka: RUS (22.9.2014. u 22:05)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Najverovatnije cu da jurim NH siv, sa metalnom narukvicom, ovde na satovi-online je 23 000, videcu kod mene u gradu da probam licno i mozda uzmem na odlozeno
Pa mi bude malo lakse..
Nije osamnaesti svaki dan
Jesi li ga probao. Ja sam bio baš dugo zapaljen za NH i jako sam se razočarao kada sam ga stavio na ruku. Nije mi legao, po proporciji. Veličini....
Zato sam rekao da cu da obidjem Cacak sutra da vidim licno... Necu da kupujem na nevidjeno, videcu koji mi se najvise svidi uzivo i kupicu, ne volim da mnogo razmisljam dok kupujem
Pozdrav,
planiram kupovinu sata,svidjaju mi se nekoliko modela, pa bih vam bio zahvalan na sugestijama, misljenju, predlozima
Guardian
BPM Satovi & Nakit. Sector muski sat - R3271975001
BPM Satovi & Nakit. Festina muški sat Sport F16760/1
Hvala
Mislim da sector ima bolju preglednost u odnosu na festinu, jer na brojčaniku je bolji kontrast. Ako kupuješ bilo koji sat za belim brojčanikom, obavezno obrati pažnju na to da li se boja kazaljki dovoljno razlikuje od boje brojčanika. Nisam video ovaj drugi model, ali mi tako deluje sa slike.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Sugrađaninu, nećeš u Čačku naći NightHawk nigde... Mnogo veći izbor imaš modnih satova, nego Seiko i Citizena... Tako ti je to kad je šanerski grad... Najbolja ponuda ti je u Silver-u (oni daju na rate i administrativnu zabranu), koji se nalazi na šetalištu kod Korzoa i kod bioskopa Sutjeska... Iskreno teško da ćeš te modele naći u Čačku...
Stavi sva tri sata na ruku (ukoliko si u mogućnosti) i koji ti najbolje stoji njega uzmi... Festina daje najbolje za uloženi novac. Iskreno meni je najlepši sector od ta tri predložena modela... Mada sve je to individualna stvar...
Poslednja ispravka: RUS (23.9.2014. u 17:31)
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
kis kis beng beng posle cu da odem da vidim po svim radnjama pa u najgorem slucaju cu naruciti preko interneta ako ovde budu preteravali sa cenom posto ocekujem to...
I Seiko ovaj ako bude imao okej je posto se necu onda mnogo nategnuti da bih kupio... Mada videcu, prvi od ekipe Casio-Seiko-Citizen koji mi se svidi cu da uzmem i necu mnogo da razmisljam, samo mucim sam sebe
Pozdrav narode, interesuje me nesto vise o ovom satu i vasa iskustva ako ga neko ima ili ga je imao. I gde mogu da ga kupim kod nas, nigde ga nisam video u izlogu, s toga zakljucujem da moze da se poruci ,ali gde? hvala
Bookmarks sajtovi