Pozz. Mozete li mi nesto reci o ovom satu https://www.elcorteingles.es/moda/A1...hombre-edifice
Video sam ga danas uzivo i izgleda suprer a nalazi se na akciji po ceni od 50 €?
Pozz. Mozete li mi nesto reci o ovom satu https://www.elcorteingles.es/moda/A1...hombre-edifice
Video sam ga danas uzivo i izgleda suprer a nalazi se na akciji po ceni od 50 €?
Ako ti se sviđa- kupuj.
Koliko vidi tu piše da je besplatna dostava za narudžbe preko 50 evra? Časovnik sam košta 169 evra....ispravi me ako griješim.
Ne gresis. Ja sam u radnji video cenu od oko 50€. Elem posto me nije mrzelo otisao sam do radnje i ispostavilo se da je bila stamparska greska. Naime umesto neke njihove sifre koja je trebala da bude 56 EU pisalo je 56EUR i ja sam pomislio da je to cena. Papiric sa cenom od 169 € (sa simbolom eura) bio je ispod sata.
Izvinjavam se na pogresnom informisanju ;-)
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
E izem ti srecu, lep sat
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
I meni se svideo na prvi pogled.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Zdravo svima, nov sam na forumu, citam vas vec duze vreme i resih da se registrujem Lajk sam za satove pa sam hteo vama da se obratim za pomoc, elem planiram zeni da kupim sat za rodjendan , naiso sam na jedan pa me zanima vase misljenje, u pitanju je Casio SHN-3013D-1A u Sense web shopu. Casio SHN-3013D-1A
Dušan Radojević
Izabrao si dobru marku i kvalitetan sat.
Kod ovog sata se posebno ističe vrlo kvalitetna narukvica što često nije slučaj u kategoriji ženskih satova ovog cenovnog ranga.
Naravno ,pogledaj još malo i druge modele ali ako se odlučiš za ovaj nećeš pogrešiti.
Poslednja ispravka: VLADAN P (29.5.2015. u 14:45)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na odgovoru Vladane
Šta mislite o SNDF95, konkretno P1 braon kožni kaiš? Oko 130€ na ebayu, kod nas 30.000.
Bookmarks sajtovi