Dok se ostali ne jave ...
Sheen je svakako ženstveniji sat.
Između ostalog to je i zato što kompariramo ženski sa klasičnim muškim satom (EF-544D)
Ne kažem da žene ne mogu da nose muške satove ali u ovom "dvoboju" pobeda ide za Sheen-u
Dok se ostali ne jave ...
Sheen je svakako ženstveniji sat.
Između ostalog to je i zato što kompariramo ženski sa klasičnim muškim satom (EF-544D)
Ne kažem da žene ne mogu da nose muške satove ali u ovom "dvoboju" pobeda ide za Sheen-u
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I ja bi sigurno izabrao kao i Vladan....za zenu, sestru, prijateljicu....a za svalerku neeeee, jbg, pa ona meni treba da kupi sat
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala ljudi na savetima, odluka je pala na Sheen . pozz i zivi bili
Pozdrav svima od novajlije.
Želeo bih da uzmem neki muški ručni sat do oko 200 EUR. Oko mi je zapalo za "Casio" seriju G-Shock. Na stranim sajtovima sam primetio ovaj model: AWG-M100B-1AER - G-SHOCK - Watch - Products - CASIO, ali nisam siguran da kod nas ima da se pronađe u slobodnoj prodaji. Priznajem, naročito mi se dopala činjenica da je radio-kontrolisan i da ima solarno punjenje.
Da li znate kako stoje stvari oko toga i(li) predlažete neki sličan model za taj budžet?
Ljudi sta mislite o ovom Seiku http://www.satovi-online.com/catalog...k1-p-2666.html
Tražim neki crni, markantan sat pa mi se ovo ne cini lose
izgleda dobro, nije prenakićen, nije preupadljiv. izgleda elegantno, diverski i masivno. šta ti više treba od toga.
Nema mnogo greške sa mehaničkim Seikom. Jedino što ne bih baš preporučio te skroz crne. Mada, evo moj brat već par godina ima jedan, i nije se oljuštio. To je ovaj sat:
http://www.satovi-online.com/catalog...k1-p-3662.html
Ujedno, njega ti i predlažem.
I taj sam gledao. Najbolje staviti i jedan i drugi na ruku pa videti. U svakom slučaju bi izabrao veći i masivniji.
ljudi narucio sam za zenu ovaj sat , u pitanju je Festina BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - F16716/1. sta mislite o ovom satu? pozzzz
Pozdrav dobri ljudi!
Aj u pomoc, pls.
Treba mi sat za stariju zensku osobu suprotnog pola, a da ispunjava sledece kriterijume:
- da bude elegantan, ali ne suvise klasican
- beli cifer
- dovoljno dobar kontrast izmedju kazaljki i cifera
- dovoljno uocljivi markeri na ciferu
- poželjno arapski brojevi ili bez brojva, rimski nikako
- kvarcni mehanizam
- prednost imaju okrugli satovi, ali i ostalo dolazi u obzir
- da ne bude modni brend
- cena do 200 eur
- pozeljno je da ga ima u Bg, da bi mogao da se pogleda uzivo.
Ja nisam našao na netu ništa što bi se uklopilo u ova očekivanja, nadam se da ćete vi naći nešto.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi