Sima hrabri
Mislim da ovaj ispunjava sve navedene uslove -
s-28190-1320246312.jpghttp://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/zidni-kvarcni-sat-cwa100-hama/
Sima hrabri
Mislim da ovaj ispunjava sve navedene uslove -
s-28190-1320246312.jpghttp://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/zidni-kvarcni-sat-cwa100-hama/
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Simo, znaci treba sat za muskarca??
Ajd dobro idemo traziti....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Meni je ovaj super, osim ovog XII mislim da se uklapa.
Supernova.
Čini mi se da i ovi dolaze u obzir
0050155.jpeg
BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - C4560/2
0049160.png
BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - C4544/3
Pozdrav
Druže, evo na brzinu jednog casia i jednog lorusa:
CASIO MTP-1141G-7A Casio - Satovi - Vitanov Beograd
LORUS RP643BX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
Lorus mi deluje bolje zbog plavih kazaljki, da ima dobar kontrast, a mislim da bi mu lepo legao i kožni kaiš, u zavisnosti od toga šta voli. Malo sam u gužvi, ali nastavljam sa kopanjem i javljam ovde ako nešto pametno nađem.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Simo
Imaš li neke želje oko prečnika sata i vrste kaiša (narukvice) ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo i jednog Certusa kod Berića: CERTUS
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Baš sam pogodio boju .
Ima Roamer i sa belim ciferom.
Limelight
Pozdrav, zeleo bih da kupim Casio EFR-512L. E sad moram da narucim sa koznom narukvicom jer u ponudi nema sa metalnom. Ne gotivim kozne narukvice, i cim bih ga kupio sto pre bih trazio metalnu narukvicu za njega. Interesuju me vasa mislejnja o ovom modelu. Takodje interesuje me da li neko zna gde ima da se kupi (original po mogucnosti) metalna narukvica za ovaj sat. Hvala
Ovaj sat se ne proizvodi sa metalnom narukvicom tako da originalna ne može ni da se kupi.
Moguće je da odgovara sa nekog drugog Edefice modela ali to će biti teško pogoditi sa kog.
Uz to,naknadno kupljene metalne narukvice dostižu i polovinu cene samog sata.
Ja bih ti predložio da nađeš neki drugi model koji ti se dopada (ima sličnh) a da se prodaje sa metalnom narukvicom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na odgovoru. Ja mislim da se proizvodio jer ima da se nadje po netu dosta slika ovog modela sa metalnom narukvicom. E sad izgleda da ga vise ne proizvode sa metalnom narukvicom. Ima nekih modela koji mi se dopadaju ali su uglavnom ispod 44mm sto je malo za mene.
Bookmarks sajtovi