Jel ima jos neko ideku neku za brend neki cool.? Meni se svidja deTomaso a vidim da je na crnoj list
Sad sam nasao na amazonu seiko orange monster xa 130 e da li je moguce to???
Jel ima jos neko ideku neku za brend neki cool.? Meni se svidja deTomaso a vidim da je na crnoj list
Sad sam nasao na amazonu seiko orange monster xa 130 e da li je moguce to???
Poslednja ispravka: RUS (23.11.2015. u 6:58)
Uz malo sreće, moguće je naći Monstera za tome slične novce, ali obično ne na Amazonu.
Za te novce pogledaj i Seiko Sea Urchin.
Ako narucujes online racunaj da imas do 140-150 eura na rapolaganju , 50-60 otpisi na troskove carine. +1 za Sea Urchin
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Eno na KP jedan Sea Urchin za 125. Reklamira ga čovek kao Mini Sumo, što sam video često po stranim forumima, iako mi je lično to sumanuto, jer imaju iste manje više samo kazaljke
Urchin nije na nivou SKX-ova a kamoli Sumoa.
Pa niko nije ni rekao da je na nivou, ali se uklapa u cenu, a ok je satić. Meni lično je smešno što ga iko uopšte zove mini sumo.
^To sam i mislio. Cesto ga reklamiraju kao diver i sl.
Može da se zbuni neko zbog nadimka i izgleda. A da je diver - nije.
Sta je KP?? Nesto mi se seiko monster svideo... a u njrmackoj sam trenutno stigne za dan dva sve nije toliko postarina skupa. Ima li ko jos predloge kakve
Jel zna neko sajtove neke dobre za narucivanje
Poslednja ispravka: RUS (24.11.2015. u 7:04)
KP je Kupujem Prodajem sajt, pretpostavio sam da znaš. Online prvo što mi pada na pamet je creationwatches. Sa Monsterom nema greške.
Bookmarks sajtovi