Jel valja ovaj brate
Refurbished Seiko Automatic Monster Diver SRP307J1 SRP307J Men's Watch
Kakva je razlika izmedku njega i ovih sto nisu na ^snjzenju^
Jel valja ovaj brate
Refurbished Seiko Automatic Monster Diver SRP307J1 SRP307J Men's Watch
Kakva je razlika izmedku njega i ovih sto nisu na ^snjzenju^
Poslednja ispravka: RUS (24.11.2015. u 7:05)
Refurbished znači da je sat popravljan pa ponovo pušten u prodaju. Verovatno mu sada ništa ne fali ali nije nov. U skladu sa tim je i manja cena za razliku od ostalih.
Da li neko zna nesto o firmi Gigandet?? Meni sat izgleda slican seiku a imaju prelepih modela.
Prepostavljam da je ista situacija kao i sa SICUROM, neko je kupio ime brenda i sad stanca satove, kakvog kvaliteta, pretpostavljam loseg ali mozda gresim. Ja bi na tvom mestu izbegavao sve sto nije potvrdjeno iskustvom ljudi sa foruma. Za taj novac kao sto su ti rekli ostali imas izbor SEIKO , ORIENT, CITIZEN i jos par brendova (Gigandet ne)...drz se monstera. No na kraju ti treba da zivis sa tim satom na ruci pa kupi sta ti se svidja.
Pozdrav
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
E hvala puno na odgovorima svima. Da li ima ko iskustva sa deTomasom, on mi se svidja bas a vidio sam da je na blacklist-i
Oni koji su imali iskustva sa pomenutim brendom su ga i stavili na crnu listu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Tesko da ces tu cuti bila sta pohvalno za tu marku sata....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Haha zanimljiv odg
Hey na ovom sajtu creation... pre par dana trazio monster i bio samo jedan oko 300e. Juce udjem ponovo u sajt i odusevim se... ima jedno 7-10 razlicitih boja.. i svi odp 200 e. Sreci kraja nokad haha
Taj sto si video za cca "300" eura je SRP637 ili Shrouded Monster, Baby Tuna za 296 USD, Prilicno masivan sat. Ovo sto je za "200" eura su klasicni monsteri (J za 245USD ili K za 199USD). U svakom slucaju za koji god se odlucis nek te sluzi sa srecom. Meni ipak ovaj SRP 637 izgleda vise kao lose sklopljen tenk. Opet SRP585 koiko god bezel nekima bio nedopadljiv izgleda makar meni, mnooogo bolje.
SRP 585
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Bookmarks sajtovi