Albert čestitke na kupovini. Što se mene tiče možda i najlepši Monster.
Albert čestitke na kupovini. Što se mene tiče možda i najlepši Monster.
Hvala puno!! Evo jedna kako svetli u mraku
http://www.upslike.net/imgdb/20151210_005305-d01829.jpg
Zdravo svima, ako biste mogli da mi preporucite neki sat sa utomatik mehaniznom i koznom narukvicom sa cenom oko 200e ako je to moguce 😁...
Pozdrav kolege... Treba pomoc, gledao sam neke crno-zlatne satove (ne pravo zlato vec boja) Pa ako moze neko da mi predlozi neke satove slicnog izgleda oko 200e (nije striktno) Ovako nesto mi se svidja:
Nasao sam par seiko modela, dosta dobar kvalitet za cenu, a to su seiko skz330, srp430, srp560
Svi su mi lepi, ali svi imaju neku manu na 330 mi se ne svidja krunica sa strane, na srp560 braon boja na bezelu a na 560 leva strana cifera. Ima li neko jos neku preporuku? Narukvica nebitna samo da moze da se menja, stavio bih drugu
71I7k1KxILL._UL1500_.jpg
Orient Bambino rose gold kombinacija
Lep, ali previse dressy za mene
Hvala na dobrodoslici, kao i na predlozima ☺
Veliki pozdrav za sve...ako moze jedan savet...
Planiram da kupim sat i pre nego sto sam resio da sastavim sam par pitanja, procitao sam dosta ovde i dosao do sledecih zakljucaka ali i imam nekih svojih par pitanja..
Planirao sam da izdvojim nekih 100-200e za sat...i vidim da je u tom nekom rangu najbolje da se odlucim za casio i da u tom slucaju necu pogresiti...mene zanima sledece...koja je razlika ( ne naravno u izgledu), nego u samom satu izmedju recimo ova tri casio sata...jer ako im je isti mehanizam i sam zivotni vek...onda je moje razmisljanje da je mozda bolje da uzmem dva sata od po 10000din nego jedan od 18000...nadam se da sam bio jasan...sad ga oduziih hvala unapred...
Casio EF-327D-5A
Casio EF-540D-7A2
Casio EF-129D-7A
p.s. Ja sam nesto bio misljenja da je za sat koji ce me sluziti nekih 5-6 godina potrebno dati bar 150e...pa eto ako moze i odg na ovo
Imam jedan od jeftinih Casio satova, i već 7 godina radi sa fabričkom baterijom. Tako da nemoj da brineš oko dugovečnosti...
Bookmarks sajtovi