Satovi nisu can ni slicni vizuelno, ali u svakom slucaju, pre bih se opredelio za Citizen.
Satovi nisu can ni slicni vizuelno, ali u svakom slucaju, pre bih se opredelio za Citizen.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pogledaću. Nisam znao da nisu bas kvalitetne originalne. Mada poznavajuci sebe, bas sam proklet, ako nešto nije onako kako je 'fabricki' onda me stalno nervira. Pogledaću sta ima na netu od tvojih predloga ili na strap code
Drugari treba mi mala pomoć Ženski sat je u pitanju i budžet je do 20 000. Ono što bih ja volela, je metalna narukvica, kvarcni mehanizam, ovako neštoScreenshot_2.png E sad mene zanima da li ovaj sat vredi ove pare i da li imate neki drugi predlog Hvala unapred
Ne vredi.
Seiko, Citizen, Casio, staviš kusur uu džep i kupiš još neku krpicu. I plus ti se ne smeju ljudi što nosiš sat marke koja pravi gaće i čarape, koji je pritom debelo precenjen.
Evo kako jedan Edifice elegantno stoji na ženskoj ruci
IMG_1798.JPGIMG_1200.JPG
Pozdrav. Zeleo bih da kupim sat do 25 000 din. U obzir dolaze Seiko, Festina, Tommy Hilfiger ili sta mi vi preporucujete. Samo da napomenem da trazim sat sa metalnom narukvicom. Molim za pomoc
seiko, orient, citizen, mada nisi rekao da li da bude quartz ili mehanika koji precnik i koji stil sata
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Sto se tice mehanizma, moze i kvarcni i mehanicki, sta mi vi preporucujete. Zelim elegantniji stil, da ne bude sportski, a precnik mi nije toliko vazan samo da ne bude prevelik
Nikola0098, dobrodošao na forum.
Prema kriterijumima koje si naveo predložio bih ti dva Orient-ova dress modela.
Oba sata su automatici, raspoloživi su u nekoliko boja i u tom cenovnom rangu kome pripadaju su apsolutno dobra kupovina.
Prvi model je Orient Bambino cena oko 180 eura a drugi Orient Simphony po ceni od oko 155 eura.
Bambino je za nijansu skuplji od drugog i po mom ukusu lepši i popularniji među ljubiteljima satova.
Nekoliko članova foruma ima ovaj sat, tako da možeš na forumu pročitati i njihove impresije o njemu.
Oba sata su 41 mm u prečniku, pa bi ti i dimenzija sigurno odgovarala i možeš ih videti na priloženim slikama.
Bambino se jedino isporučuje sa kožnim kaišem dok Simphony ima verziju sa metalnom narukvicom.
s590476614180515124_p233_i5_w444.jpgOrient Bambino Automatik
s590476614180515124_p236_i6_w640.pngs590476614180515124_p238_i13_w160.jpg Orient Simphony
Bookmarks sajtovi