Znate kako trenutno imam Casio Edifice 129d,i bacio sam pogled na ostale edifice satove i svidja mi se ona red bull varijanta,ali znam da za 240€ mogu kupiti neki kvalitetniji,pa mozete li mi pomoci neki slican ko edifice da bude
Znate kako trenutno imam Casio Edifice 129d,i bacio sam pogled na ostale edifice satove i svidja mi se ona red bull varijanta,ali znam da za 240€ mogu kupiti neki kvalitetniji,pa mozete li mi pomoci neki slican ko edifice da bude
Edifice baš nisu otmeni. Naprotiv.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Mozda nesto ovako?
https://bomar.rs/roamer-superior-508837-41-05-05
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
U principu, po meni, ako trazis izgled sata kao iz ediffice serije onda uzmi njega. Nekako su mi posebna kategorija. Pri tom mislim da nisam uspeo nista slicno da nadjem za pare koje oni traze. Obzirom da vec imas jedan iz serije i da iz prve ruke imas utisak o kvalitetu - ako trazis slican, uzmi ediffice
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
metalna narukvica,safirno staklo,swiss made, sportska elegancija,23000 din
candino BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - C4539/3
0052997.jpeg
Šta mislite o Seiko SNZG15J1?
Za 116e.
Hvala svima na pomoci e sad definitvno necu kupiti casio edifice,jeste da sam zadovoljan sa njim ali ima i boljih satova za 240€.Evo suzio sam izbor na citizen,za oko mi je zapao i ovaj roamer,i sta mislite o nekom seiku ili festini?
Cooper-Za 116 evra mislimo šta treba o bilo čemu
Ozbiljno-
Dobar i lep sat.
Cena je ok.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Djordje 380 , ako sa Casio Edifice-a ideš na Festinu onda ideš sa konja na magarca ili u najboljem slučaju ostaješ na istom konju ( ali ja bih ipak rekao ono prvo). Od Roamera često je spominjan Roamer Superior koji dosta liči na Zenith model ( https://bomar.rs/roamer-superior-508837-41-05-05 ). Roamer ima safir ali je 3 bara vodootporan. Ovaj Seiko(SNDF93P1 SEIKO ) je takođe lep, nema safar ali je 100 m vodootporan. Oba imaju kožne kaiševe što nije plus u odnosu na metalne narukvice.
Citizen je uvek odličan izbor.
Ako hoćeš automatik a da je i elegantan onda su za taj iznos (240 evra) Orient Mako 2 i Ray 2 jedan od najboljih izbora.
Poslednja ispravka: skydrummer (16.5.2017. u 21:00)
Hvala ti na pomoci,ramislicu jos posto mi nije hitna kupovina sata
Bookmarks sajtovi