Ma dobro, nije to toliko ni bitno, nego cisto me je zanimala razlika u ceni kod nas i preko.
Ma dobro, nije to toliko ni bitno, nego cisto me je zanimala razlika u ceni kod nas i preko.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Marko14, ovaj drugi sat koji si predložio je ženski, prečnika 35mm.
Čisto da napomenem, da se neko ne zaleti.
Nisam primetio,izvinjavam se,sada sam zvao Usce i pitao, pomesao sam modele, oni imaju
TISSOT COUTURIER - T035.410.16.051.00 - Tissot Swiss Watches
cena je 34.455
Ubedjen sam da sam video i prvi model,u svakom slucaju ja bih se opredelio za Tissot,jos jednom se izvinjavam na greskama i OT.
Ja sam mislio na DS Podium, onu obicnu
100 Authentic CERTINA DS Podium C53670294269 Swiss Quartz Mens Watch | eBay
Da dobra je ta ima je online dosta povoljno ali kod nas i ako je ima nije ovoliko para
Bila je pre 3god oko 300e, podigli joj cenu
Roamer ti je super,dobro su uradjeni,ti malo skuplji modeli i svajcarski sat je u pitanju.Ja bih ti preporucio da pogledas i ovaj VE
Vostok Europe GAZ-14 Grand Chronograf Trigolight 6S30/5651174 watch
Skuplji je za jedno 3000 din,ali je dobro uradjen i msm da se uklapa u ono sto trazis.Pozdrav
Ipak ne bih narucivao preko neta. Nije mi problem ni ako je automatik mehanizam, ako mislite da je dobar sat, i da mi se uklapa u cenu do jedno 36000. Meni se Vostok licno veoma svideo,
Vostok Europe Gaz-14 Limuzina | Svet Satova
video sam sa zlatnim kazaljkama ali ne i ovaj sa slike, njega bih mozda kupio pre svega zbog izgleda. Ako imate jos dobrih predloga recite. Ne bih uzimao satove malog precnika, ne stoje mi OK
Zdravo,
Razmisljam da kupim sebi naki sat do 300 eura. Nisam neki poznavalac satova pa mi je potrebno misljenje ljudi koji su upuceni i mislim da je ovo pravo mesto
Trenutno je u igri Tissot "Classic Dream Women's Black Quartz Stainless Steel Watch" cena oko 23 000 din.
Inace, ja sam sitnija pa mi veliki satovi ne stoje a htela bih neki klasnicni sat da kupim.
Mozete li da mi kazete vase misljenje o ovom satu?
Classic Dream Women's Black Quartz Stainless Steel Watch.JPG
Dobro dosla na forum.
Sasvim korektan sat, sa pristojnom cenom. Ukoliko ti se svidja, i odgovara ti velicina, uzimaj.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi