+1 ...takodje čestitke ! smiley.jpeg
+1 ...takodje čestitke ! smiley.jpeg
Victorinox - real steel with mechanical soul
Cestitam u zdravlju ga nosio.
@stuntmaster cestitam na kupovini.
Kad budes imao vremena, postavi jos slika i napisi neke svoje utiske o satu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ocu samo da ga malo iznosim , imam i neki swatch ali ostavio sam ga kuci posto sad nosim ovaj pa cu i na njega da lupim neku mini recenziju kad ugrabim priliku
Lep i dobar sat! I meni se dopada!
Iščekujemo lične utiske o njemu...
Pozz!
Samo polako, tek za dva-tri meseca ces ga potpuno upoznati... sve vrline i ... sta god da jos ima
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
inace isti ima i gazda radnje , kad mi pokaza svoj na ruci , ja u cudu. Kaze da je izdrzljiv sat mnogo ,rekao je da ide sa njim u saunu , u bazen , tusiranje i da to sve bez problema podnosi , a kako izgleda verujte mi ne sumnjam , mislim za saunu i to
Lepo je to ali nemoj da nosis sat na tusiranje i saunu. Nije to diver, a i topla voda nije dobra za sat iz vise razloga koje cu ti objasniti ako te bude interesovalo. Kupanje u moru/reci/bazenu je OK. I ne koristi dugmice u krunicu dok je sat mokar.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ćao,
Jedna od glavnih stvari koja me oduševljava kod automatic satova je to što vrlo često imaju neprekidnu sekundaru. Dobro, znam da nije baš potpuno neprekidna ali se pomera češće od 5 puta u sekundi pa ostavlja takav osećaj. Gledao sam razne satove kod nas i nisam uspeo da vidim nijedan klasičan quartz sat koji ima te odlike, pa me zanima da li takav sat postoji i da li se može kupiti kod nas? Max cena do koje idem je 300 evra.
Hvala na pomoci
Mislis dopada ti se to sto kod automatika sekundara klizi? Pa to i jeste odlika automatika i koliko ja znam ne postoji ni jedan klasican kvarc kod kojeg sekundara klizi, vec na svakom kvarcnom satu sekundara "skace" sa jednog na drugi broj
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi