Treba mi pomoc u izboru, kao sto u naslovu pise. U narednih 10 dana moram da donesem odluku
Gornja granica budzeta mi je 30000 ,tako da bi i svaki predlog lepo dosao.
Treba mi za svecanu priliku, radi se o crnon odelu ali bih ga svakako i posle svakodnevno nosio.
Mehanizam mi ne igra neku odlucujucu ulogu ,mada kontam da je Candino najbolji od njih po tom pitanju. Mada su svi manje vise solidni po tom pitanju.
45.jpg
Od ovih jedino Candino(ako je Candino ovaj zlatni-slaba mi slika na mobu) i u čistom čeliku. Pogledaj i Roamer.
Pozdrav svima
Video sam recenziju Timex Adventure T2N721 sata na vasem youtube kanalu, a zatim i citao malo o Timex-u na vasem forumu i privukao mi je paznju model koji ste testirali na videu. Posebno sam zainteresovan za tip sata sa slicnim funkcijama jer nemam nijedan takvog tipa u mojoj kolekciji, konkretno me zanimaju kompas/temperatura funkcije..
Ono sto mene zanima je postoji li jos satova sa te 2 funkcije, a da su prijatnog izgleda. Naravno, ne mora biti istog cenovnog ranga kao i Timex, sve do 300, mozda cak i 400eur je ok, s tim sto bi sat kupovao u Americi tako da je taj budzet cini mi se, dovoljan. Svaki predlog je dobrodosao
Poslednja ispravka: RUS (12.12.2014. u 17:00) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Ima Casio u Protrek seriji satove sa senzorom temperature i kompasom, ali to su uglavnom digitalni satovi, mada imaju i par analognih modela.
Takodje Suunto ima satove sa tom funkcijom, ali isto digitalni.
To je ono sto mi prvo pada na pamet.
Dobro dosao na forum!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav svima.
Vredi li ovo skoro 30k dinara?
Opportunity Set
Skipper
Mislim da ne vredi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala ti na odgovoru. Vizuelno je lep komplet ali se opet slabije razumem u mehanizam koji pokrece sat.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Pozdrav,
registrovao sam se na forum jer mi treba pomoc pri kupovini sata.
Imam 18 godina pa bi taj sat trebao biti neki (zakasnjeli) poklon za 18. rodjendan. Svidjaju mi se satovi sa metalnom narukvicom i vazno mi je da sat ozbiljnije izgleda, ali i da nije prevelik.
Gledao sam Festina satove i cine mi se ok. Koliko sam cuo, satovi modnih brendova poput Tommy Hilfgier, Gant i sl. nisu toliko dobri pa njihove satove nisam puno ni gledao. Zanima me koji brend biste mi preporucili i sta je najbolje sto mogu dobiti do tih nekih 250 eura (ako je neka velika razlika, moze biti i 300€, ali 250 bi bilo idealno)
Primjer sata kakav mi se svidja : www.detas.ba - Servis i Prodaja satova - Festina - F16680/3
Poslednja ispravka: Shmizla (6.1.2015. u 17:09) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
Za te novce trenutno imaš izbor Roamer Bomar ili npr. Sense Seiko ili pak. Citizen
Pogledaj još Swiss military, Tissot, u krajnjem slučaju i ta Festina je sasvim OK
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi