Hvala na dobrodoslici i na savetima.
Odlucio sam se za nighthawk i otisao do Bomara u Uscu da pazarim isti, ali me je devojka koja radi u bomaru obavestila da se nighthawk vise ne proizvodi i da ga nemaju.
Gde bi jos mogao pogledati za taj sat, a da nije neka online varijanta, nekako sam nepoverljiv za online kupovinu.
Pozzz
Pogledaj, nazovi, dogovori...Sense u Bg
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Sense ima prodavnicu u Knez Mihajlovoj, ali mislim da moraš telefonom prvo da najaviš šta planiraš da kupiš, da bi doneli sat tamo. Uglavnom casio drže u radnji, ali ne baš i citizen. Tako je bar bilo pre par godina kada sam išao.
Zdravo,
kupio bih sat sa cenom oko 300 eur, naravno preko interneta, pa bih zamolio sve koji mogu da mi pomognu u izboru da se jave.
Prvenstveno sam zainteresovan za SEIKO satove i to model sportura ali sve sugestije dolaze u obzir od vrsnih poznavalaca sa ovog sajta. Ovo su neki modeli koji mi se svidjaju pa izvolite...
SEIKO SNAE80P1 kao prvi izbor
SNAF25P1
SPC137P1
Koji su sajtovi najpovoljniji za ovu kupovinu i moze li se nekako naruciti a da se ne plati carina
hvala vam unapred
Baci pogled na Creationwatches, watchhubs, dutyfreeislandshop...
Jedini nacin da izbegnes carinu je da ti sat neko licno donese iz inostranstva.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nasao sam na jomashopu seiko spc141 sa dobrom cenom pa me zanima da li ima dodatnih troskova oko isporuke,mada pise da je FREE SHIPPING, ali da ja bolje proverim sa iskusnijima. Da li neko zna kako se dobija promo kod. i da li postoji mogucnost da se s njima napravi dogovor da smanje cenu na kutiji (zbog carine).
Taj free shipping ti nije za Srbiju a ni za zemlje okruzenja(ne znam odakle si), nisam u zadnje gledao ali bila je postarina oko 40$ ali nisam siguran 100%, probaj ic do checkout-a pa ce ti pisati kolika je postarina, inace porucivao sam jednom i sve je proslo kako treba, a carinu ces tesko da prevaris na taj nacin i izbjegnes placanje.
Evo provjerio sam postarina ti je 88.60$ za CG, Srbiju a vjerujem da je slicno za sve zemlje okruzenja
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (17.9.2015. u 13:59)
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
da li postoje promo kodovi za kupovinu na sajtovima Creationwatches, watchhubs, dutyfreeislandshop...za dodatna snizenja itd.
Za watchhubs bi trebalo da je kod svetsatova, za ostale ne znam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi