Dobar je i lep ali u odnosu na NH je losiji (kuciste, narukvica, iluminacija, izgled, velicina)...sve je bolje kod NH-a
Ne znam koliki ti je zglob ali ovo je ogroman sat (47mm).
Dobar je i lep ali u odnosu na NH je losiji (kuciste, narukvica, iluminacija, izgled, velicina)...sve je bolje kod NH-a
Ne znam koliki ti je zglob ali ovo je ogroman sat (47mm).
Zato je i cena niza, za 10.000.
Znao sam da postoji nesto.
Jako mi se svidja, onaj sto je @eee postavio, od titanijuma, ali, to mi je sada mnogo para.
Mozda i sacekam, pa skupim za njega.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Uzmi ili Nighthawk ili Seiko SKX 007. To bih ja uradio.... U Bomaru imas i lepe Wenger satove za mali novac. Mozes i neki Roamer da nadjes. Imas izbora... Alternativa Nighthawku koji su ti ponudili u Bomaru je jako lep sat, cena mu je prihvatljiva ali ne znam koliki je. Iskreno, deluje mi malo vece.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Najbolji predlog, ni sa jednim od ta dva ne možeš pogrešiti.
Kad već nisi suguran šta da uzmeš, najbolje da ideš na sigurnu varijantu.
Seiko mi se ne svidja.
Ostaje NH, Promaster SKY I onaj Sport Titanium.
Da je ovaj treci, tu kao i NH, oko 28000, njega bih uzeo.Ovako, moracu jos da razmislim.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ne znam, nekako mi dosta skup onaj sa titaniumom. U svakom slucaju, tu smo za sta god da se dvoumis. )
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Jeste, poprilicno je skup.
Mislio sam da Bomar ima NH, pa da mogu licno da vidim, probam...
Na primer, lepsa mi je ova metalna narukvica na NH, nego na Promaster SKY.
Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока
Poslednja ispravka: Mazzy82 (20.7.2017. u 10:24)
Nighthawk je jako lep i sa gumom i sa kaisem ali uvek kad se uzima sat preporucujemo sa metalnom narukvicom. Na kraju krajeva, ti nosis sat ali da moze bolje i jeftinije od onog sa titaniumom- moze.
Sent from mTalk from my Lukia 640 XL
Da, definitvno uzimam sa metalnom narukvicom.
Treba mi takav, posto vec imam dva sata, sa koznim kaisem.
Kazem, u ovom trenutku mi je najveci problem, sto ne mogu da odem, i negde na jednom mestu da pogledam te modele.
Sense ima NH, ali mora prethodno da se dogovorim sa njima, da bi ga doneli u prodavnicu, a nemam bas vremena, jel mi je posao takav, da nikada ne znam kada cu i koliko biti zauzet.
Bas te zeznulo sto Bimar nema vise Nighthawk... Kakvu imas ruku? Mrsavu, prosecnu, jaku od teretane? Pitam jer Nighthawk nije veliki sat ali Boga mi, nije ni mali. Uvek je zeznuta kupovina a da prethodno ne vidis proizvod svojim ocima.
Sent from mTalk.
Bookmarks sajtovi