slatkih li muka
Citizen NJ2167-01A
seiko snm041
snz316
snzh35
snm003
citizen
slatkih li muka
Citizen NJ2167-01A
seiko snm041
snz316
snzh35
snm003
citizen
Rekao bih da narucujes iz inostranstva, u tom sliucaju, razmisli o Sea-gull modelima koji su sve popularniji, dok ja licno čekam samo Orient star classic da se pojavi u oglasu, obicno za 250-300$
Sviđaju mi se Citizen NJ2167-01A i Sea-Gull, mada bih i ja pokušao da dođem do SCV003.
imam još svega par dana da odlučim koji da kupim za poklon, a razumem se toliko da sam, kad sam guglajući nabasala na ovaj sajt i malo čitnula, shvatila da se uopšte ne razumem
pre toga sam pogledala ponudu bpm-a i dopao mi se ovaj primerak (na licu mesta se dobija popust od 10 % za gotovinsko plaćanje) Sector Muški OCEAN MASTER 3253966115 - BPM Watch World
e sad, pošto vidim da ovde ima velikih poznavaoca njegovog visočanstva zvanog sat , molila bih nekog ko je raspoložen da mi posveti koji minut svog vremena
dakle, potreban mi je sportsko-elegantni muški sat, kao što napisah u naslovu, do 300 eura, koji mogu da kupim u beogradu
ne mora biti sector,
bilo bi lepo da je švajcarac, kao što mi za ovaj konkretno primerak garantuju u radnji (piše na njemu swiss made i skuplji je za nekih 70 eura od navodno istog koji je made in italy),
ne bih neki sa više od 2 boje (evntl 3 ako su fino uklopljene),
obavezno čelična narukvica i safirno staklo,
da može sa njim da se roni do 15 m dubine
i da po mogućstvu ima tih nekih sportskih pokazivača koječega
zahvaljujem se unapred
Malo bi morala da dodaš, ali vredi:
428c174c44171cd132b6cb1818fe523c.jpg
Certina C536.7129.42.69
PS. Dobrodošla na forum.
Moj predlog je da dodas jos 50-ak evra i uzmes Tissot PRC 200 Chrono,ima apsolutno sve sto trazis samo malo prelazi tvoj budzet.Fantastican sat nikog nece ostaviti ravnodusnim,a kvalitetan...
http://www.tissotshop.com/mm5/mercha...ode=mens_sport
Poslednja ispravka: xajphak (29.6.2011. u 14:41)
zvala sam i sense i identico-nemaju ni jedan ni drugi
da li imate još neku ideju gde bih mogla da nađem ove satove? ..ili da mi možda date još neki predlog..
sad kad sam videla koliko lepši, a verujem vam, i bolji sat može da se kupi za taj novac, totalno mi je glupo da kupim onaj sector :sad:
mozda ova certina u sense-u:
Certina C536.7129.42.69
Imas neke modele Tissot-a u Novom Merkatoru gore na spratu u jednoj zlatari ne znam koja je tacno, preko puta Raiffeisen banke!
Bookmarks sajtovi