SAT ORGINAL HAMILTON VIEWMATIC ,CIJENA FIKSNA (520 KM)
https://www.olx.ba/r/25562443/1229580
SAT ORGINAL HAMILTON VIEWMATIC ,CIJENA FIKSNA (520 KM)
https://www.olx.ba/r/25562443/1229580
Ne vidim dobro ali mi se cini da fali 1 sraf poklopca kucista, na slici ovaj skroz dole kod oznake mehanizma
edit: pogresio sam, na drugoj slici se vidi lepo... sorry!
Jedini problem koji ja vidim ovde je sto ti nije zgodno da pogledas sat pre kupovine, a ovakav sat smatram da ne bi trebalo kupovati na nevidjeno.
A sa druge strane, dobra je ponuda koju ne treba propustiti.
Poslednja ispravka: BucaJr. (19.9.2017. u 21:49)
Kupovina sata ovako na daljinu samo pomoću slika je lutrija.Može da bude dobra kupovina,a može i da bude mačka u džaku.Ovako preko slika niko ne može da ti adekvatno garantuje. Milslim da je povoljan sat za ovu cenu,ali traži da ti da mogućnost vraćanja sata,ako nešto nije u redu s njim,čisto da imaš pisani trag da ti je garantovano.A i ako ima neka sitna nepravilnost,to se može lako otkloniti kod dobrog časovničara,jer za taj mehanizam ima delova,tako da u najgorem slučaju da je potrebna neka intervencija,opet ćeš na kraju imati dobar sat u odnosu na novac,koji je uložen.
Ja ne vidim ništa sumnjivo na ovim slikama. Osim kaiša, sat izgleda sasvim dobro očuvan.
Odluka je tvoja. Kupovina preko oglasa i uopšte polovnog sata (osim ako ga ne prodaje časovničar, koji daje i određenu garanciiju) uvek donosi dozu određenog rizika i sa time treba živeti.
Zaboravio sam napomenuti da kais nije original,tako mi je proravac rekao.Stavicu jos slika.
Kozni kais je, po meni, potrosna roba. Ja bih cak i ovaj na slici zamenio. To sto nije original ne treba da te brine.
Ako bas budes zeleo originalni kais uvek mozes kod zastupnika hamiltona da kupis/narucis onaj koji ide uz taj model.
I meni sat izgleda ok.
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Kupljeno? Cestitam
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Nije jos ,to sam samo stavio vise slika samog sata
Imam par novosti,u igri se pojavio Hamilton Khaki Field u vise nego super stanju,covjek ga cijeni 270€.Sada sam na slatkim mukama sto bi se reklo.
Bookmarks sajtovi