Rekao bih da ovaj sat ima oštećenje na staklu na poziciji između 2 i 3, pa čak i dijelom preko prikaza datuma.
Da se zameniti svakako, ali safirno staklo i nije baš jeftino. Čisto obrati pažnju pri kupovini.
Rekao bih da ovaj sat ima oštećenje na staklu na poziciji između 2 i 3, pa čak i dijelom preko prikaza datuma.
Da se zameniti svakako, ali safirno staklo i nije baš jeftino. Čisto obrati pažnju pri kupovini.
Mislim da to nije ostecenje, ako mislis na ovu crticu. Cifer na ovom satu ima, nazovimo to tako, unutrasnji krug. Cifer nije ravan. Naravno, najbolje pitati prodavca da se otkloni sumnja
U svakom slucaju, ovaj model mi je vise za svakodnevne aktivnosti. Prvi mi je malo svecaniji.
Poslednja ispravka: eee (23.9.2017. u 7:29)
Hvala vam na pomoci najvjerovatnije da cu uzeti Hamilton Khaki Field
Staklo nije polupano,to se vidi dio unutrasnjeg kruga na brojcaniku,pitao sam prodavca.
Ovaj drugi H705450 (Khaki Field) ima još jednu važnu osobinu, koju si želeo već na samom početku. Širina bez krunice iznosi 42 mm.
Samo nisam siguran za ovu koznu narukvicu,kako ce mi stajati na ruci.Posto su metalne narukvice za Hamilton?
Original narukvica (sa Hamilton potpisom) je oko 100 € ali se može dobiti odlična čelična narukvica bez podpisa, za 40 - 50 €.
Da. To je unutarnji krug. Nije osteceno. Imam Khakia bijelog/sampanj i mogu reci jako dobar sat.
I cijena je sasvim solidna.
Sad je na gumi, po zimi malo koza, i uopce mi ne fali metal.
Malo se veci nosi jer osim 42 mm lug to lug mu je isto malo duzi. Da ima malo manje lugove bio bi aman taman.
E da, zaboravih reci, lako je citljiv. Dovoljno je bacit samo pogled i znas kolko je sati i tocno minuta.
Sent from my mobitel koji imam koristeći Tlapatlaka
Poslednja ispravka: Pimpi (24.9.2017. u 21:27)
I da jos me nesto brine,a to je da ovaj sat nece mozda izgledati malo "penzionerski".?
Ne
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi