Veliki je, treba mi vremena da se naviknem...
Nosila sam srednje i male svočeve.
I hvala što ste komentarisali.
p.s. zarazila sam se sa ovim vašim forumom. noćas do 2 sam čitala temu-šta nose poznati.
Veliki je, treba mi vremena da se naviknem...
Nosila sam srednje i male svočeve.
I hvala što ste komentarisali.
p.s. zarazila sam se sa ovim vašim forumom. noćas do 2 sam čitala temu-šta nose poznati.
Lep je, bre . Samo nosi i uživaj .
Možeš da uzmeš, osim kožne, i par nato narukvica i da ga totalno izmeniš. Na njega pašu narukvice širine 18mm
Evo nekih primera
https://www.cheapestnatostraps.com/c...ic-nato-straps
https://www.cheapestnatostraps.com/c...gimental/18-mm
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Poslednja ispravka: eee (27.9.2019. u 10:53)
Baš su fensi narukvice-šarene ko kod svoča.
A jel ih ima kod nas ?
Probaj u Bomar radnjama. Imaju razne boje, mada nije ovako veliki izbor. Ja sam uzeo crnu i crvenu sa plavim i belim prugama.
Мени је овај сат веома леп и мислим да је унисекс (могу га носити и жене и мушкарци). Што се тиче квалитета, ја се у то не разумем, за то имамо експерте на форуму. Допадају ми се сугестије чланова на који начин сат може бити још лепши са различитим наруквицама. Похвалио бих у том смислу члана који је чак поставио линкове ка наруквицама.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Mislim da bi 90% muskaraca sa ove teme nosilo taj sat
slazem se, i meni je sat uniseks...
a recite mi sta mislite o swatch satovima?
ja ih imam sigurno 10, raznih, neki su stari i po 15-20 godina i jos uvek lepo rade, samo im bateriju menjam kad stane....
a jedan plasticni swatch mi je svekrva slucajno oprala, ostao u dzepu od farmerki i nista mu se nije desilo, samo je dugo mirisao na oplemenjivač...
eto, bas bih volela da cujem vase misljenje o svočevima....
p.s. volim Mala slova 😁
Uh, swatch, pa mislim da većina ovde nema baš visoko mišljenje o njima .
Ali to ne treba da utiče na tvoje mišljenje o njima. A ni na tvoje mišljenje o nama
U principu sat napravljen da ne traje dugo, da se zameni novim kad prestane da radi. Većinom plastično kućište sa plastikom umesto stakla, malo lošiji mehanizam, nemogućnost kupovine zamenskih narukvica a da nisu swatch,... Jedini plus je izobilje boja i dezena.
pa dobro, i cena mu je niska...ne moze za te pare ne znam šta da se očekuje, mada ja imam dobro iskustvo sa svočevima...
a što se tiče tisota sta mislite? koliko sam ja za ovo kratko vreme čitala po forumu, ni o tisotu ljudi nemaju neko dobro misljenje....
Cita se "tiso"
Meni se ne svidja to sto imaju tonu skupih kvarcnih satova sa jeftinim mehanizmina
Bookmarks sajtovi