Da li vrijedi ovaj sat 270€?
Garancija 24mjeseca.
Jel ovo dobar model sata
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li vrijedi ovaj sat 270€?
Garancija 24mjeseca.
Jel ovo dobar model sata
Ne vredi.Gledas Sieko, Citizen ili Orient do te cene, svaki je bolji.
Iz ličnog iskustva, imam Festinu F16489/1 od 2011.god. i dan danas kuca lepo, fino. Naravno, pošto je kvarc u pitanju, tačna... nemam nikakvih zamerki ni na završnu obradu a ni na kvalitet mehanizma u njoj.
Što se tiče modela koji si postavio, mislim da je iz kolekcije chrono bike-tour de france, model iz serije koja se "izbacuje"svake godine za lagendarnu trku "Tour de France" i shodno tome, mislim da ovaj model ima i vrlo kvalitetan kvarcni -japanski (Miyota) mehanizam, koji bi trebalo da je odličnog kvaliteta. Brat takodje ima model iz ove serije, ali recimo iz 2010.ili tako neku godinu i nema šta sa njim nije radio. Tako da što se mene tiče, svaka preporuka! I model koji si postavio je vrlo kvalitetan i upečatljiv..
Meni je u vrijeme korone ogranicen izbor. Zbog ove situacije nisam u stanju putovat inace bih sat kupio u inostranstvu. Trenutno imam tri amfibije, jedan seiko prospex diver (pepsi boja kako joj tepaju), sector koji mi nosi brat i planiram ovaj da uzmem.
Pošto sam u Podgorici i ograničen sam izborom i ponudom posebno u ovo "doba" jer su izbori po ovih prodavnica za satove tipa tomy hilfiger, esprit, guči, armani itd rijetko gdje ima seika ili ne daj Bože neke druge marke sata, jer nam se ponuda svela na satove robnih marki
jer džabe pričat seLjačini koja se napunila para da hilfiger, armani itd nije sat iako košta 400€ i da se ne može mjerit sa npr seikom, sektorom itd
Festina satove nisam nikad koristio ali su mi zaista lijepi i ovaj model mi je bas ali bas za cijenu manju od 300€ primamljiv
Ovo je model Chrono Bike 20327/6
Inace hvala za odgovor
Moze li jos jedna pomoc
Ovaj model invicte
Ili ovaj
Da li da uzmem jedan od ova dva modela ili festinu odozgo i da li vrijede ove pare
Iskreno, po meni te Invicte ne vrede tih para. Koliko vidim, sama Invicta ih prodaje za oko 150e
Pre bih uzeo festinu. Originalnija mi je.
Jesi razmislio možda o Royal London? Ili swiss military?
https://www.leandro-stores.com/p/royal-london
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Drug skoro uzeo ovaj Seiko ssc769p1 na chrono24, iskostao ga oko 300e sa uvoznim dazbinama. Fenomenalan sat za te pare. Brojcanik je mnogo lep u prirodi sa ovim sacama, kvarcni mehanizam na solarno punjenje, kuciste mnogo lepo oblika (podseca pomalo na moonwatch), velicina odgovara skoro svakom zglobu, safirno staklo sa AR premazom...stvarno me odusevio sat za te pare.
IMG_0107-1.jpg
Ipak sam kupio sat Tissot V8 za 400€
Bookmarks sajtovi