Probaj da budes malo odredjeniji. Barem reci sta te zanima, kakav tip sata, polotski, ronilacki elegantni, automatik, kvarc,.....
Probaj da budes malo odredjeniji. Barem reci sta te zanima, kakav tip sata, polotski, ronilacki elegantni, automatik, kvarc,.....
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
locus, koji ruski sat si pridodao kolekciji? Znam da je bilo raznih predloga, može li par fotografija ?
RUS nesto elegantno ipak, automatski
skydrummer http://smirs.com/images/cms/data/2612_1771727_enl1.jpg, slike cim stignem postavljam
pozdrav
Najbolje nesto od ovoga SEIKO | seiyajapan.com i sve se uklapa u budzet
Pozdrav svima! Izvinite ako sam pogresila temu. Slucajno sam pronasla ovu stranicu i mogu vam reci da sam se uplasila mog "znanja" o satovima
Potrebna mi je vasa pomoc: Zelim da poklonim decku za rodjendan sat, u vrednosti do 600 eura. Meni se jako svideo (izgled, naravno) emorio armani classic ar0371, ali posle svih komentara na ovoj stranici sam se odlucila da vas zamolim za misljenje.
Koji biste mi vi preporucili? Unapred hvala.
Najbolje je da pregledas ovu celu temu, kao i jos par slicnih, pa da izdvojis nekoliko modela za koje mislis da bi mu se svideli.
Jednostavno previse je satova koji se mogu uzeti za te para.
Takodje ne bi bilo lose da napises da li si ogranicena samo na ono sto moze da se nadje kod nas, ili u obzir dolazi i porucivanje preko interneta.
Dobro dosla na forum.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lady88
Dobrodošla.
Hoćeš li da budeš moja devojka?
Šala mala.
Idemo iz početka...
Prvo bih ti predložio da pročitaš ovaj tekst-
http://www.svetsatova.com/forum/f116...anizam708.html
i razmisliš da li bi tvom dečku više odgovarao kvarcni ili mehanički sat.
Da li bi kupovala u Srbiji ili može i naručivanje sa stranih sajtova?
Nakon toga ćemo ti dati neke predloge.
Naravno,među njima neće biti Armani
EDIT-Mora Rus da utrči
Poslednja ispravka: VLADAN P (9.1.2014. u 15:12)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pre svega, hvala vam na brzim odgovorima. Svakako bih volela da izgleda kao ovaj Armani. Kupila bih ovde kod nas, ipak mi je to malo jednostavnije.
Mislim da bi mu ipak vise odgovarao kvarcni.
Mozda ovaj Candino sa potpisom Swiss Made
0009553_400.jpeg
Poslednja ispravka: 83stojan (9.1.2014. u 17:28)
Bookmarks sajtovi