Re: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
Prvi ima odlican kvarcni mehanizam, drugi ima pouzdanu mehaniku. Koji go od ta dva da uzmes neces pogresiti.
Meni licno se vise svidja ronilacki model, ali to sam samo ja.
To da li lici ili ne lici na neki drugi sat je po meni manje vazno. Taj sat nije "onaj" sat koliko god da lici na njega, a moje misljenje je da i ne lici bas previse. Jednostavno to je ronilacki sat, koji je uradjen u takvom stilu koji je karakteristican za ronilacke satove. To sto se taj dizajn vezuje automatski za rolu je vec druga stvar.
Po meni ds action diver,moram da priznam da je i mene odbialo sto lici na sub,ali sam progutao to i narucio ga:)Po meni bolje automatic nego quartiz.
Ti ovde moras sam da odlucis sta zelis ,kvarc ,automatik ,ronilacki sat ili hronograf sve je na tebi.
Ja bih DS Action kao max pain :) a sto kaze RUS i ne lici mnogo na submarinera.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Pa sad, kad se ta dva sata uporede(sub i certina), kao sto vec rekoh, slicnost i nije bas tolika...
Prilog 102112Prilog 102113
Bezel je drugaciji, drugacije nazubljen, datum nije na istoj poziciji, krunica je drugacija, kazaljke su drugacije, sekundara je drugacija, font na umetku bezela je razlicit...
Slicnosti ima neke, tu nema nikakve dileme, ali tako je sa jedno 80% ronilackih satova, svi oni lice jedni na druge. Veceina njih ima crni ili plavi cifer sa odgovarajucim umetkom na bezelu, imaju tri kazaljke, neki imaju datum a neki ne, vecina ima zastitu krunice, velike povrsine na kazaljkama koje su premazane nekim iluminacionim premazom, i opet vecina ronilackih satova nema brojeve na brojcaniku.
Razmisljam da ipak sad mozda uzmem ovaj prvi, pa Boze zdravlja za god, dvije submariner :)))))
Hvala vam svakako, a treba mi sat da kazem za svaki dan.... :)
Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
Prvi je stvarno lijep i vidim da ti se svidja al po meni ima jednu manu- ima crnu zaštitu. Sat ako se svakodnevno nosi mora se izgrebati i postane brzo "polovan". Čisto prohromski sat i posle 30g nošenja može se ispolirati ili izvući mat, sunčane rese ili pjeskariti da se vrati u fabrički izgled.
Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
Gledao sam i ds-2, al su mi ova dva ljepsa :))
http://i.imgur.com/x43LYFS.jpg
Uh sad ste me tek bacili u razmisljanje :/ :))
Imam jos sjutra fore da razmislim :)
Edit: evo i na ruci kako stojeeee
http://i.imgur.com/agNeVpe.jpg
http://i.imgur.com/FXq7X4e.jpg
Po meni bolje ti stoji automatik!
Koji god izabereš sigurno nećeš požaliti, jer su sve Certine odličnog odnosa cijene i kvaliteta.
Meni je model sa zelenim kazaljkama strava, jer je baš rijedak.
Koliko danas košta taj automatic ?
Znam, al mislim da ce mi brzo dosaditi ovaj sa zelenim (pola godine, godinu) :)
Ovaj automatic je 610e u radnji...