Strana 30 od 54 PrvaPrva ... 2026272829303132333440 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 291 do 300 od ukupno 539
Like Tree319Likes

tema: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR

Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    108

Određen forumom Re: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR

38mm Mario. Da je veci ne bih ga ni pogledao! Crni datum prsten se da kupiti na ebayu za oko 20 evra. A mozda bih ga skinuo sa Poljot Travellera 2824-2 koji u tom slucaju ide. Na njemu je promenjen u crno.
    Mene interesuje da li je ta cena povoljna i u internacionalnim okvirima? Nemam sada vremena podrobno traziti. Crtam, stampam, savijam. Ali, vec drugi dan mi djavo ne da mira pa eto potajno gledam satove i mastam sta cu sve kupiti kada budem imao puno para Mnogo sam bio ekonomicniji dok nisam imao vremena dici glavu. Srecom, nastavlja se od 5.-oga.

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    180

veberz, čini mi se da je cena odlična, obično su 100 i više EUR skuplji. Za ovu cenu ga možeš naći samo u USA i to na nekim popustima. Sličan je moguće naći (na Jomashopu npr.) još i Hamilton Intramatic...
    Mislim da (ako te već vuče ovaj dizajn) nećeš pogrešiti.
    anbeast, VLADAN P and veberz like this.
    No time to lose

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    577

Pozdrav zemo, mislim da je to pristojna cena za nov sat, kod zvanicnog distributera.
    veberz likes this.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    108

Hvala Vlado, hvala Vlado
    Hvala na informaciji, vi duze i verovatno i detaljnije pratite situaciju na svetskom trzistu, potvrdili ste to sto sam ja predosecao - a to je da je to povoljna cena. Idem da porucim C017.407.16.057.01 muski automatik, a video sam da imaju i zenski C017.210.16.057.00 kvarcni precnika 27mm. Isti izgled a za cca 182 evra. Porucicu i taj, bice super fora, ja i draga sa istim satom E sad, kvaka: za muski sam nasao da je razmak lugova 21mm za zenski ne nadjoh, ali kako merim 15mm ( Bice malo teze i skuplje nabaviti kaiseve.
    Pisao sam trgovcu, ali je on ocito zauzet praznicima - ove godine su narocito dugi - pa se ne javlja. Dakle, jedina sansa je da mi ga isporuci 31.-og, a posle ne znam kada, necu biti dostupan. Kupovina je pouzecem, tako da je njegova briga da ih preda kuriru prekosutra. Inace, cuvace ih par sedmica ...
    Javim se slikama kada i ako mi stignu.
    RUS and vladas like this.

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    159

Da imao sam taj model i mogu vam reci da sam bio jako zadovoljan. Neces pogresiti ako se i odlucis za njega...a vodeo sam negde i sa metalnlm narukvicom...e taj
    P.s. bradonja pa koji ja nisam imao ))
    HADzI DALIBOR and anbeast like this.

next year at this time I'll be a millionaire

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    18

Kao što reče Vladas-ako razmatraš taj stil Intramatic je savršen sat! Govorim ti iz ličnog iskustva,pošto posedujem 38mm sa crnim ciferom i kožnom narukvicom. Savršen dress sat...
    veberz likes this.

Novi član
    Član od
    2.11.2014.
    Lajkovi
    3
    Reputacioni uticaj
    0

Citat anbeast kaže: Pregled poruke
    Na koliko to sve zajedno izadje? Triton ti se ne dopada? Mislim, pitam jer je ipak nesto originalnji i nemas problem sa bezelom uopste

Izvini sto sirim pricu, ali da li si se iskljucivo odlucio za ova dva sata ili jos neki ''dajver'' moze doci u obzir?

Mozda Obris-Morgan? Mozda neki od Orienta?
    Sat je 350€, kozni nato 49€, set najlonskih 11€ i bezel 30€ (za to tek treba da vidim hoce li moci).
    E sad, koliko ce konacno izaci zavisi kako cu poruciti. Ukoliko uspijem da zavrsim prijem u Njemackoj, onda napisano + 8 € transport. Ako ne, onda napisano - VAT + dosta toga.
    Inace, uvijek sam volio satove i imam ih vise. Doduse, tek nakon sto sam otkrio ovaj forum, poceo sam da se interesujem za ono izvan estertskog i trudim se da saznam sto vise. Steinhart bi mi bio prva kupovina, nakon sto sam (nadam se) nesto i naucio. To bi mi bio i prvi sportski sat. Nesto za svaki dan. Gledao sam mnogo divera, i tu nema mnogo originalnosti. Jednostavno, svi lice. Meni se konkretno najvise svidja kako OVM stoji na braon nato kaisu, kako bih ga najvise i nosio. Pored njega, gledao sam ds action diver i neke seiko5 modele, ali mi se ovo najvise svidja
    anbeast likes this.

duk
    duk je offline
    Novi član
    Član od
    8.10.2013.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Sat za 600 evra

Pozdrav svim forumašima ljubiteljima satova, Srećni vam novogodišnji i božićni praznici.

Da ne dužim priču, već drugi put sam na ovom forumu u potrazi za satom.
    Prvi put sam naišao na citizen nighthawk i oduševio sam se izgledom, ali osim što sam pročitao brdo tema sa naslovom"pomoć pri kupovini sata do...", ništa nisam uradio, nisam ga kupio.
    Sada sam u prilici da mogu da biram sat od 600 evra koji ću dobiti na poklon i opet sam se obreo na ovom forumu, pa rekoh da vam se ovaj put javim, u nadi da ću dobiti određeniji odgovor na uslove (znam da volite kada se postavi što više uslova, video sam ).
    Pre svega bih voleo da sat bude Swiss made i da bude hronograf. Po onome što sam pročitao, kombinacija automatika i hronografa je izvan pomenute cifre, pa zato i kvarc dolazi u obzir. Jedan od uslova je i da narukvica bude čelična.
    Poželjno je da sat bude dostupan u Srbiji, da mogu da odem, uzmem i nosim.

Do sada nisam nosio nikakav sat, ali pretpostavljam da bih ga nosio svaki dan. Takođe bih voleo da i u posebnim prilikama izgleda dobro.

Za oko mi je zapala Certina DS-2 Chrono, siva. Pročitao sam da ima dobar kvarcni mehanizam, a uz to su mi se jako svidele neobične kazaljke i sveden dizajn.
    Koliko sam video, imaju je u delti.

Pročitao sam teme koje biste inače predložili novajlijama da pročitaju i video sam veliki izbor satova - otuda i ova certina i pomenuti citizen.

Hvala vam unapred na trudu
    anbeast likes this.

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    577

Određen forumom Re: Sat za 600 evra

Kad je u pitanju kvarcni hrono, Certina DS2 je verovatno najbolji izbor. Za te pare tesko da moze sat za boljim mehanizmom(kvarcnim hronografom).

Dobro dosao na forum.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    140

Potpis.

Slične teme

1. Predlozi za kupovinu sata do 1000 EUR
    By Vladan Stevanovic in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 235
    Poslednja poruka: 27.6.2023., 9:15
  2. Predlozi za kupovinu sata do 2000 EUR
    By Vladan Stevanovic in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 5.10.2019., 10:06
  3. Vodič za kupovinu ruskih satova
    By dragon in forum Ruski satovi
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 21.12.2010., 11:06
  4. Pomoc, predlozi, cestitke i pozdravi...
    By Petar in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 6.4.2009., 10:57

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •