Nije to original i nije ti to nikakav prijatelj ,tu oznaku nose replike.
Cena je nerealna za taj sat- preniska.
Nije to original i nije ti to nikakav prijatelj ,tu oznaku nose replike.
Cena je nerealna za taj sat- preniska.
Poslednja ispravka: 83stojan (5.2.2015. u 14:38)
5rovic sta da ti kazem, kod breitling zastupnika pa na proveru, taman da vidis i za iglicu, cena jeste preniska
Ovaj forum je fantastican, u zadnjih par meseci koliko se edukujem prateci savete sa ovog kao i sa forum WUS obavio sam par kupovina i radujem se sto eto ostavljam prvu poruku ovde. Izbegao sam kupovinu nekoliko gluposti zahvaljuci vama i kupio citizen promaster Citizen Eco-Drive Promaster World time JW0097-54E JW0097-54, Hamilton Khaki King za 349 dolara polako u traniztu sa amazona i mislim da cu naruciti Orient Mako sa Creation watches-a. Rasprodao sam gomilu fosila, armanija i festina iz fioke i utanacio se za ova tri modela. Hvala jos jednom
Mene zanima mišljenje o ovom satu i njegovom kvarcnom mehanizmu ukoliko ima vlasnika ovog sata zamolio bih za utiske i da li je dobra kupovina? DS Podium GMT Hvala unapred
Zna li neko mozeli se gdje u Beogradu kupiti Tissot Visodate T019.430.16.051. do 500 eur? Kako je skocio CHF u radnjama cijena je porasla za 20%
Upravo sam u Beriću pogledao Visodate-i cena je bila 70 i nešto hiljada?!?! Preterano...Lep sat,ali ne i za te pare! 20 hiljada manje je,po meni,realna cena tog modela...LeLocle je 66666 din...
Još i nekako mogu da razumem da se podignu cene zbog Franka ali nije mi jasno zašto su se promenile cene kod prodavca Seika i Casia?
Znas ono.....pratim!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Svajcarci kazu nije skočio franak vec je euro pao.to i jeste istina euro se obezvredjuje opasno.
Gledam na sajtu uhrinstinkt.de cijena je 430e, da li je to konacna cijena ili... Kada bi se porucivao iz Svajcarske kolika bi bila cijena transporta..
Ako znate jos neki online shop iz EU sa konkurentnim cijenama, bio bih zahvalan ako bi postavili linkove.
Bookmarks sajtovi