Podržavam RUS-ov predlog
Podržavam RUS-ov predlog
Pozdrav svima,
Posto planiram kupiti sat u ovom cjenovnom rangu tj max do 700 € interesuje me da li je za ove pare najbolji izbor neki Tissot automatic I da li je vrijedan tih para?
Ono sto sam uspio do sada skontati je da u ovom cjenovnom rangu vecina satova je sa mehanizmom C01.211 za koji nema bas neko konkretno misljenje ili zakljucak o njegovom kvalitetu.
Da li je generalno Tissot automatic vrijedan kupovine do 700€ ili mozda neki drugi proizvodjac iz grupe Swiss made?
Za te pare jos malo pa ima polovni Longines automatic da se nadje, mozda jos koji evro preko...definitivno bih isao na to a od tissota Visodate je dobar
Da li je uvjet novi ili moze i nesto polovno?
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Samo novo
Spy12, dobrodošao na forum!
Kao što su ti kolege napomenule, a obzirom da tražiš isključivo nov sat, Tissot predstavlja dobru kupovinu. Posavetovao bih te da pogledaš i pojedine modele Certine, pošto mislim da i tu možeš naći sasvim korektne modele. Takođe, ukoliko si u prilici da naručiš sat iz inostranstva-moja najtoplija preporuka bi bio Hamilton. Ja mogu iz ličnog iskustva da ti kažem da je, kada je odnos uloženo/dobijeno u pitanju, to brend koji je nadmašio sva moja očekivanja. Na tebi je da daš neke dodatne smernice (da li želiš sport ili dress varijantu, metalna ili kožna narukvica, veličina sata itd.), a članovi će se potruditi da ti daju najkavlitetnije predloge.
Pozdrav!
Seiko Sumo.
iscitao sam temu kupovina do 300 e ali posle citanja ove rekao bih da za 500 moze da se uzme dobar sat.Nisam u fazonu da pravim kolekciju pa da cesto kupujem(za sada ).Vec bih uzeo jedan kvalitetan sat.Pa mi nece biti problem da probijem planirani budzet kako bih kupio pravu stvar.
Navescu par modela koji su mi se dopali i koje bih uzeo a vas molim za misljenje i da mi otklonite neke nedoumice:
-kvarcni:
Roamer RM III Chrono
Rockshell Mark III Chrono
u ovoj verziji:
Certina DS-2 Chrono
DS-2 Chrono | Certina
Certina DS Big Size Chronograph
DS Podium Big Size - Chronograph | Certina
Ove 2 Certine zbog hvaljenih kvarcnih mehanizama iako ima par jeftinijih modela koji su mi ok.
Seiko SNAD05P1
Seiko SNAD05P1
Tissot prc 200 i prs 200
Od kojih me odbijaju jeftini kvarcni mehanizmi u prilicno skupim satovima.
E sad ono zanimljivije
-automatici:
UHR-442
https://www.uhr.info/products/en/Div...8pnmaih6m8ig50
Odlicne karakteristike za male pare.
UHR-441
https://www.uhr.info/products/en/Div...8pnmaih6m8ig50
STEINHART "OCEAN 44 automatic"
OCEAN 44 automatic - Diver Watch - Steinhart Watches
STEINHART "OCEAN two"
OCEAN two - Diver Watch - Steinhart Watches
STEINHART "OCEAN 1 BLACK"
OCEAN 1 BLACK - Diver Watch - Steinhart Watches
I ovaj bih uzeo sa keramickim bezelom.
STEINHART "GMT-OCEAN 1 BLACK"
GMT-OCEAN 1 BLACK - Diver Watch - Steinhart Watches
Pucajte
Ako neko ima predlog sta bih jos mogao da pogledam na ovaj fazon i u ovom cenovnom rangu neka obavezno napise.
I naravno hvala svima jer za ove odlicne satove ne bih znao ni da postoje da nisam dosao na forum
Poslednja ispravka: Mordekaj (17.6.2015. u 16:16)
Moj predlog je ova Certina DS Action pošto vidim da voliš diver i Certinu odskače malo od 500 eur ali toliko koštaju i ovi hronografi što si postavio. Mada i steinhart i uhr su odlični satovi, posebno mi se dopada ovaj UHR-441.
Ja tu ne bi dvojio ni sekunde....bilo koji od ovih Steiharta uzeo, neces se prevariti. Imao sam do sada 3 Steina....sada imam i 4-ti...po meni jedan od najljepsih Steinharta...OVM 1. I ni jedan me nije razocarao....dapace!
A ako bi birao od navedenih, onda......STEINHART "OCEAN 44 automatic"
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi