Uh ja bih Steinhart bez razmisljanja. Najkvalitetniji a i najlepse izgleda (ovo meni, o okusima se ne raspravlja)
Uh ja bih Steinhart bez razmisljanja. Najkvalitetniji a i najlepse izgleda (ovo meni, o okusima se ne raspravlja)
Od navedenih modela, Certina je po meni najbolja kupovina. Renomiran proizvodjac, precizan, pouzdan, moguce je servisirati mehanizam...Big Size je, jednom recju, fenomenalan sat. Tesko koji sat u tom cenovnom rangu moze da je ugrozi ako gledamo ulozeno/dobijeno. Pogotovu ako vec planiras da ti to bude jedini sat, onda je kvarc mozda i bolji izbor.
steinhart
next year at this time I'll be a millionaire
Bilo koji Steinhart...
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Ciji su UHR satovi?
Na Steinhart-u vidim Swiss Made,pa pretpostavljam da je svajcarac.
@MMario
Gde si kupovao svoje Stein satove,odnosno da li je ovaj sajt cije sam linkove kacio ok da se sa njega poruci?
Mordekaj....Steinharta mozes jedino poruci direktno od njih....Njih nema u prodaji.....Zadnji koji sam kupio je bio druga ruka....Evo pogledaj fotku....upravo sam ga okacio u temi Koji sat nosite danas
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
I danas DSSD
next year at this time I'll be a millionaire
kriva tema zmajcino...kriva tema i ne dam ti like !!!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
MMario tnx.
milan zmaj,skapirao sam da je 'homage' Rolex-u
https://www.youtube.com/watch?v=sFJ73lepTug
Za 500 burića, ovo je uži izbor mimo Steina...
DS SPORT Ref. C027.417.17.057.01.jpgmaxresdefault.jpgs_sbdc001a_1_1024x1024.jpegпреузимање.jpgbig_5781532226ac073f22a13a8208050d0d.jpg...naravno, reč je o različitim tipovima satova, meni je ovde svaki odličan izbor, mada mislim da je Certina nešto skuplja od 500e. Naravno uvek imaš i Steinhart, oni su kraljevi satova koji liče na skuplje modele, a rade kvalitetno, imaju švajcarske mehanizme, a ima i po koji originalan
SteinhartApollon4L_zpsced5e114.jpg
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi