Citizen neizmerno bolji...
Citizen neizmerno bolji...
Ako nećeš nositi sat često ja bih preskočio bilo kakav solar i išao na klasiku kvarc ili automatik. Za 500€ možeš da uzmeš Orient Star i da ti ostane lep kusur. Za kvarc ne bih dao 500€ u životu. Ni 200 kad malo razmislim.
Ako ćeš kod nas u radnji, ima Hamiltona za taj novac.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam pre svega gledao da mi se sat svidi. Necu da ga nosim svakog dana, ali cu ga nositi, ipak, vrlo cesto. Sad mi se jos vise svidja Znam da su satovi precenjeni, ali eto, zadovoljstvo se placa. Konacna odluka je pala. Kupio danas. Hvala svima na korisnim informacijama.
https://bomar.rs/citizen-elegant-at8113-12h
Poslednja ispravka: Vladica19 (12.3.2019. u 22:08) Razlog: dopuna teksta
U zdravlju te sluzio, ali definitivno si mogao i bolji izbor da napravis.
Ne bih da ti umanjujem zadovoljstvo,to je jednostavno moje misljenje.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Cestitam .
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Čestitam !!!
Omega rules !!!
Hvala svima na savetima i čestitkama. Nisam vas poslušao sve što ste mi napisali baš iz razloga što mi je ukus malo drugačiji. Nadam se da neću ispašati zbog toga. Bar ne nešto puno
Verujem da sam mogao kvalitetnije da kupim za ovaj novac. Uzeo sam sa zlatnim premazom i ako je sigurnije bez njega, ali definitivno me ovakvi satovi privlače. Onda prednost metalne narukvice, mene privlače kožne. Ne verujem da ovaj model moze nositi metalnu, zbog boje koju ima. Nisam hteo po svaku cenu da uštedim ako već gubim zadovoljstvo sa druge strane. Nadam se ce me dobro sluziti. Šta da radim. Meni uopšte nije drago što su satovi u ovakvoj boji skuplji, ali šta ću. Pozdravljam vas sve! Nadam se da ovo neće biti jedina kupovina sata, pa da se družimo i ubuduće Živi bili!
I ne treba sve nase savete da poslusas .
Ti uzimas sat i tebi treba da se dopadne, to je ono najvaznije. U zdravlju da ga nosis i da bude jos koja prinova (ako se i ti zarazis satitisom verovatni ce biti)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Pozdrav svima, prvi post na forumu pa neka je sa srećom, nešto razmišljam da kupim sat i to bi bilo to. Jedan je sasvim dovoljan. Tražim jednostavan elegantan, mada i ne mora da bude pre bih rekao pristojan ili sasvim običan sat koji bi trajao. Nošenje je u suštini od povremenog ka stalnom.
Šta mislite o sledećem?
product47791-0-7541_cropped.jpg
Bookmarks sajtovi