Odličan ako se tebi sviđa.
Odličan ako se tebi sviđa.
Ako imate sugestiju, slobodno pišite, u rangu 500-550e, naravno može i jeftinije, zavisi od proizvođača, modela, popusta, što kod nas što preko pošto imam mogućnost kupovine u Eu i USA.
Biće taj, otišao, probao, savršeno stoji. Sad još da se strpim za koji mesec i uzimam i završavam potragu.
Dobar i lep izbor, iako nisam neki "open heart" fanatik.
Alternativa ti moze biti nesto od sledecih u tom cenovnom rangu, a da je sat slicnog profila:
T006.407.11.053.00.jpg T019.430.11.041.00.jpg2_4_18_11.jpg
Najbitnije je da se sat tebi dopada!
Pozdrav gospodo, 2 dana citam postove i zaludeh totalno pa moram postaviti pitanje koje ce vecinu iznervirati.. Resio sam da se pocastim satom do nekih 400,450e(gumena narukvica je pozeljna i da nije tipa g shock. Gledao sam Citizen, Certinu, Seiko.. itd i ovde snimim Vostok Europe Ekranoplan-kakav je ovo sat, kvalitet itd.. vidim da nisu jeftin
^Odnos cena/kvalitet je ipak na strani ova tri brenda koje si naveo u odnosu na VE koji je preskup.
U tom cenovnom rangu ja bih gledao Certinu.
https://bomar.rs/certina-ds-action-c0324101705100
Sve zavisi od modela iz serije Ekranoplan.
Imam VE N1 Rocket automatic i zadovoljan sam kvalitetom i odnosom cena/kvalitet.Ja sam ga uzeo pre 7 godina,nosim ga cesto i kuciste se dobro drzi,nema nekih vecih ostecenja ili problema.
Ne kazem da su medju jeftinijima,ali su jedinstveni po dizajnu i dobre mehanizme ubacuju.
Certina koju je predlozio kolega je dobra u svemu,ali ja bih opet razmislio,jer dati 52000 din za sat sa kvarcnim mehanizmom i gumenom narukvicom je mnogo...bar po mom misljenju.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Pozdravvv ljudi, citam 3 dana i tek sad nem pojma sta da uzmem pa molim za pomoc. Hocu da se castim sa nekim satom oko 450,500e(gumena narukvica ali kuciste da ne bude cisto sportsko, nesto izmedju) gledao sam seiko, citizen i ovde vidim vodstok europa nekroplan-fino kosta a nem pojma kakav je? Molim za pomoccc
Vostok Europe..... pošto evo već dva dana insistiraš hajde - negde sam već malo opširnije pisao zato ću tebi u kratkim crtama reći šta mislim o njima -
Zamisli slededće reklamiraju ih kao tzv ruski satovi "vostok" - proizvode se u Litvaniji danas ih uglavnom pokreću Seiko kineski mehanizmi - koriste tricijumsku iluminaciju - švajcarska firma Mbmicrotec, a nadasve su skupi kao đavo ....
elem ja nevolem kad mi prodaju "muda za bubrege" ali sat ne nosim ja nego ti i ako ti se već toliko sviđa kupuj i uživaj u njemu pozzz
Bookmarks sajtovi