Nisam baš siguran da bi eta toliko povećala cenu... Tačno je da swatch gura powermatic u jeftinije satove, dok je eta još zaostala u skupljim modelima, ali baš da je toliko superiorna da znatno podiže cenu sata...
Što se tiče Bomara evo jedna anegdota, baš povodom Certine: čekam ja suprugu da završi važna posla u Rajićevoj, prodjem ispred njihovog izloga i padne mi za oko Citizen promaster marine. Udjem reda radi da ga uzmem u ruke, tamo stoji nalepnica "novi modeli". Nisam stigao ni da pitam pošto je, dodaje prodavac "imate 15% popusta na tu kolekciju". Zagledam ja neki Tissot, on dodaje: "15% popusta", uzmem Certinu u ruku - "15% popusta", kad je video koliko mi se svidja, kaze "20% popusta". Mislim se - baš sad kad ne planiram ništa da kupim obasipaju me popustima...
Elem, da sam se još mrvu zagrejao vidim da bi tu bio još koji procenat, ali poenta je da su u radnji držali originalnu cenu, na koju mi je prodavac, kako je rekao "samo za vas" dao onoliki popust kolika je bila cena na sajtu. Nemam neki zaključak, jer nisam išao do kraja, ali mislim da sam mogao još koji dinarčić da prištedim da sam stvarno planirao kupovinu.
Evo, Vinko može da proba, pa da nam kaže
Bookmarks sajtovi