A da li izabrati nešto od ovoga (Seiko i Casio su mi favoriti) ili na primer polovan Citizen Nighthawk? (Ok, jeste to još oko 50 evra gore, ali...).
A da li izabrati nešto od ovoga (Seiko i Casio su mi favoriti) ili na primer polovan Citizen Nighthawk? (Ok, jeste to još oko 50 evra gore, ali...).
Pa malo je glupo da kupuje decku polovan sat...
Ma naravno. Nisam bio precizan. I ja sam, naime, u procesu traženja nečeg u toj cenovnoj kategoriji pa sam onako pitao šta ljudi misle o toj ideji.
Dobar je nighthawk, potpuno druga klasa kada je reč o završnoj obradi u odnosu na pomenute Seiko/Casio satove ali zato i jeste skuplji, pa čak i kao polovan.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Tako sam i mislio. I lično sam nekako bliži toj varijanti kupovine polovnog a za klasu boljeg. Naravno to nosi svoje rizike, ali mislim da vredi pokušati. Pozdrav.
U svakom slucaju se isplati.
Pre svega pozdrav svim forumasima..... Zeleo bih da kupim sat u cenovnom rangu izmedju 150 i 200 eura..... Inace svidjaju mi se modeli http://www.bpmwatches.co.rs/upload/996_f16286_7.jpg i ova dva sektora Sector Black Eagle 3273689145 i Sector Black Eagle 3271689025....Napominjem imam 16 godina i iskljucivo volim da nosim kosulje..... Cenim svacije misljenje i veoma zahvalan unapred.....
Bookmarks sajtovi