Onda je moja greška...nisam dovoljno zapeo Doduše kad sam pitao prodavačicu, ona reče da se ne rotira. Baš sam se iznenadio.
Onda je moja greška...nisam dovoljno zapeo Doduše kad sam pitao prodavačicu, ona reče da se ne rotira. Baš sam se iznenadio.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja imao crni snzf17 isti bila rotirajuca
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Rotirajuci je 200%.
A gde se nalazi taj Papić?
U Čačku.
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Porucen Komandirskie K-34
Sad videh da imaju Pepsi, nisam pitao za cenu, piše da je i neko Novogodišnje sniženje, 10-20 procenata.
Malo me razocarao Meranom. Porucio sam sat pre 5 dana, tada su mi uredno skinuti novci sa PayPal-a i poslat mi je mail da je status "u procesu". Posto se od tada 5 dana nista nije promenilo, posaljem mail da pitam ima li sta novo i on mi lik napise da ceka da mu stigne sat od proizvodjaca!?! U trenutku porucivanja pisalo je na sajtu da je dostupno 7 tih satova!
Meni se čini da meranom upravo tako i funkcionira s tim novijim satovima. Dobio sam dojam da oni baš naruče npr. 7-10 satova, onda nalože Vostoku da ih sklopi i onda ih isporučuju. Tak je i meni bilo s Amfibijom 150s. No tada je za to pisalo 'preorder'. U biti ne sjećam se najbolje. Ali da sam čekao i ja- jesam.
mene je mnogo više razočarao, ja sam dobio sat sa izgrebanim lugovima na unutrasnjoj strani jer je neko puno puta pokušavao onu nesrećnu narukvicu da uglavi nekako
druga stvar, danas poručio sat, meranom ga poslao posle pet dana, a tek šta reći za rusku poštu, oko 25-30 dana putovao do moskve, i stigao avionom u srbiju, a onda za jedan dan do mene
šta reći za državu koja jedan isti auto proizvodi 50 godina u neizmenjeniom obliku, poslovnost minus hiljadu
Bookmarks sajtovi