Pozdrav svima!
Češljam ovaj forum koji dan, i vidim da ste svi lepo okupljeni oko strasti za satovima, konačno sam skupio nešto fino novca, pa reko da uzmem sebi prvi, pod znacima navoda pošto vidim da vi ovde razglabate o satovima od po 2000 evra, ozbiljniji sat
Imam limit od nekih 200evra Jedino što znam jeste da bih voleo sat koji nije sa metalnim kaišem, ne ide mi uz mene, da bude neka sportska-elegancija ili kako se to danas kaže, ili da malo više vuče ka elegantnom, poželjno da bude poseban zbog nečega, ne skroz klasika, slobodno da ima detalja, ali ne neki šok za oči od boja
Gledao sam neke satove na netu, neke i probao i otprilike je sledeća situacija:
1. Festina Sport F6820
BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F6820/1
Gledao sam više Festina satova, danas i bio do bpm-a i ovaj mi je i najlepše nekako stajao. Danas sam ga stavio na ruku i nekako mi je prikladniji od sata odmah sledećeg.
U obzir od tih mi dolazi još i ovaj:BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F6816/4
kao i njegova bela verzija
2. Fossil ME 3018
Fossil ME3018 Watch - Cool Watches from Watchismo.com
Ovaj sat sam danas video u bpm-u, nisu ga imali na sajtu, a odmah me je privukao zato što ima, ono što se zove Skeleton mehanizam, u glavi sam odranije imao želju da imam sat koji će imati "srce" odnosno kome će se moći videti kretanje, pogotovo mi je interesantno što je automatik, iskače od ostalih.
Jedino mi je previše ozbiljan za mene, ja sam mlad još uvek (19 godina), i ove brojke mu konkretno daju na ozbiljnosti. Primetio sam takodje temu gde ste rekli da Fossil i nema neki kvalitet i da ovaj za svoju cenu (20k) mora da bude lošije izrade.
Idealan sat bi mi bio neki sa takvim skeleton mehanizamo, u mom cenovnom rangu, a da izgleda malo modernije
3. Royal-ovi satovi koje tek treba da pogledam uživo:
Ručni sat Royal-41000-02 - Poklon Dućan
Ručni sat Royal-41095-01 - Poklon Dućan
4. Vostok Europe GAz 14 Limuzina
Novi satovi - Svet Satova
Sat preko kojeg sam došao na ovaj forum, doduše jedino ga u vašoj bazi vidim, nema ga u ponudi na sajtu poklon dućana kod vostok sekcije, nije valjda da je prodat skroz...sat je stvarno lep, jedino naravno, mora se staviti na ruku za konačnu odluku.
Dakle, značili bi mi vaše mišljenje, šta od ovoga valja/ ne valja, šta je dobro, eventualno neki novi predlog, usmerenje gde da tražim, gledam...
Hvala!
Bookmarks sajtovi