Znam sta je nabolje, ali mi pomozite da izmedju dva zla izaberem manje. Rolex Daytona replika (verna) ili KÖNIGSWERK taj je originalan, po ceni su slicni oko 7000 din vredi li to za te pare. Molim Vas za konkretan odgovor.
Znam sta je nabolje, ali mi pomozite da izmedju dva zla izaberem manje. Rolex Daytona replika (verna) ili KÖNIGSWERK taj je originalan, po ceni su slicni oko 7000 din vredi li to za te pare. Molim Vas za konkretan odgovor.
FAKE WATCHES ARE FOR FAKE PEOPLE!
(lažne satove nose lažni ljudi)
mislim da ti je ivo vrlo konkretno, i bez imalo malicioznosti, odgovorio na pitanje, a bojim se da ces isti odgovor dobiti od svakoga sa ovog foruma.
poz!
jole777 kaže:
A i nije mislio na tebe,nego uopsteno tako da nemoj to toliko licno da shvatis....Jednostavno kad imas Repliku a volis satove uvideces kasnije da je bolje skupiti malo vise para i uzeti nesto malo bolje za pocetak nego nositi Rolex a znati da nije original,znati da nije vodootporan,znati da ima ljudi koji znaju iz prve sta je original a sta ne..
Nemoj Repliku uzimati...
Poz
Na tvom mestu preskočio bih i jedno i drugo. Povodom tog Konig... sata pročitaj sledeću temu.
Takođe predlažem da pročitaš sledeće teme:
Preporuka za sat do 100e
SAT do 100 evra
Sat od 10 do 15 hiljada rsd
Candino satovi
Ako zaista planiraš da potrošiš 7000 din. onda najbolju kupovinu predstavljaju Seiko, Lorus, Pulsar i Casio.
EDIT: Pošto sam ponovo pročitao tvoj prvi post, odgovoriću ti da je taj Konigswerk verovatno manje zlo, pošto znam na šta liči i kakvog je kvaliteta Rolex kopija za 70 EUR. Ipak ponavljam obe varijante bih na tvom mestu izbegao sa obzirom da imaju kineske mehanizme upitnog kvaliteta i najverovatnije nikakvu kontrolu kvaliteta.
Pozdrav,
V.S.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (8.6.2010. u 19:03)
Zahvaljujem Vladanu na opsirnom i konkretnom odgovoru.
Ako zaista planiraš da potrošiš 7000 din. onda najbolju kupovinu predstavljaju Seiko, Lorus, Pulsar i Casio.
hvala kolegama što su me "uzeli u zaštitu" poruka nije bila motivirana osobno.
naime svakodnevno se u praksi susrećem sa različitim kopijažama, nema brenda koji nije zastupljen.
ljudi vi ne možete shvatiti koja je to katastrofa.
zanemarimo vanjski izgled sata, zanemarimo i mehanizam, ali što ja vidim, što ti nekvalitetni remeni (kaiševi) i loša kučišta satova učine ljudima i njihovim rukama.
podljevi, crvenilo, svrab, plikovi, sve moguće urtikarije.
svi ti materijali zadnje su kvalitete, vijerovatni i kancerogeni.
svako od nas imao je nekakav fake sat. pa jeli vam kučište nakon nekog vremena promjenilo boju?
je li potamnilo? pozelenilo? spao je krom ili pozlata?
molim vas obratite pažnju na takve stvari, jer satovi su ukras ruke i osobe koja je nosi, a ne bi trebali postati zdravstveni problem.
oprostite na opširnosti.
Nemaš se zbog čega izvinjavati Ivo!!! Hvala tebi što si podijelio sa nama svoja iskustva(vidim da nisu baš prijatna)!
Nisam ni shvatio licno, ali posto sam laik po ovom pitanju trazio sam pomoc i dobio je od Vladana. Bio sam u dilemi jer se nisam sreo sa replikama a u opisu sata stoji:
Model: SS Case, White Dial, Silver ring Subdials, Stick Markers on SS Oyster Bracelet, Engraved Repetitive "ROLEX..ROLEX" on Rehaut
Movement: Japanese Automatic Movement (no battery needed for life)
Functions: Hours, Minutes, Seconds, Running second at 6.00, Faux Chronograph
Material: 1 piece forged case construction, Solid 316 Stainless Steel
Back: Close case back with Hollogram
Crown: One-piece Screw Down crown with o-ring
Crystal: Sapphire Crystal with laser etched crown at 6 position
Water-resistant
Za laika poput mene deluje vrlo primamljivo, a tek slike.....
i onda sam se odlucio ..... za CASIO
Bookmarks sajtovi