Uh pa to je sjajna ponuda, el za te pare dobijam i fabrički zarez na kućištu i prevoz do Zagreba?
sent from my Gant fashionphone
Uh pa to je sjajna ponuda, el za te pare dobijam i fabrički zarez na kućištu i prevoz do Zagreba?
sent from my Gant fashionphone
Jeste jeftin taj mehanizam ali je dobar, radi poslic. Uzmi ti taj Roamer ako si ga vec probao I ako ti se svidja. Mada mogao bi mozda malkice sacekati skupiti jos malo kinte I pogledati-probati Roamer Searock (automatic). Sat je ludilo lep dobar, imas par ispisanih utisaka ovde na forumu pa prelistaj. Sta da ti kazem, nezgodan je ovo sport 😁🙂
opšte je poznato da je to politika kuće, oni ništa ne bacaju, sve što je škart prodaju sivim dilerima, svaki peti sat na creation ima grešku neku, pa je l nije krajnje indikativno to što neki dileri prodaju njihove satove bez kutije, garancije i uputstva ili ako nude kutiju, nude tri vrste kutija, zavisno kome prodaju, na creation je kutija kartonska, u sense dosta bolja recimo, a škarta imaju jer im satove rade ko zna kakvi radnici- robovi u kojekakvim fabrikama sa zemljanim podovima....eto da obrazložim, i tvoj je mako imao istu grešku
Inače,
I ovo je na akciji, RD 100 čini mi se:
951660-41-55-90.jpg
Link: ROAMER 951660-41-55-90 - najbolje cene - satovi prodaja
Pošto sam laik, ne zamerite, ali interesuje me da li se na ovaj sat može nabaciti kožna narukvica?
Bez da mnogo polemišem Seiko!
Mišić M.
Ja bi zaobisao taj RD100...
Hah pa ne znaš kako ide horološka vrednost po Mikiju. Nemci > švajcarci > mikrobrendovi > kinezi > sovjeti > peščani sat > prst postavljen verikalno i praćenje njegove senke > japanci osim Seika > Seiko > Amfibija
Zaboravio sam na Gant, on je iza švajcaraca
Bookmarks sajtovi