Evo, ja sam ti promenio naziv teme ... sada kada smo izbacili druge (proizvođače) iz igre, ostaje samo pitanje izbora cifera i možda boje zlata?
Evo, ja sam ti promenio naziv teme ... sada kada smo izbacili druge (proizvođače) iz igre, ostaje samo pitanje izbora cifera i možda boje zlata?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Beli cifer definitivno i belo zlato gotovo sigurno pa bacite neke slike koje su po vama ok.
Marko, šta bi, nisi valjda definitivno odustao od GO Panomatic Lunar-a?
Samo da te podsetim kako izgleda:
GO Panomatic.jpgGO Panomatic front 1.jpgGO Panomatic front 4.jpgGO Panomatic front 3.jpgGO Panomatic front 2.jpgGO Panomatic front 5.jpgGO Panomatic front 7.jpgGO Panomatic front 6.jpgGO Panomatic back 1.jpgGO Panomatic back 2.jpgGO Panomatic back 5.jpgGO Panomatic back 6.jpgGO Panomatic back 3.jpgGO Panomatic back 4.jpg
Nisam mogao da odolim da ne postavim ove slike, ali u svakom slučaju biću realan pa ću ti reći sledeće: ako imaš manje od 47 godina kupi taj Rolex, a ako imaš preko obavezno uzmi u razmatranje i ovaj Glashutte!
Pozdrav,
V.S.
Marko nemoj da iskljucujes ni jednu boju dok ne pogledas na licu mesta. E sada ako narucujes preko nekog sajta, pre toga pogledaj kod Petrovica. Evo nekoliko slicica, srecno sa kupovinom. Model je odlican, s tim sto bi ja uzeo i danima, ali da ne sirimo dalje..
Nisi mogao da odolis pa ni manje ni vise nego 14 slika!? Salim se,taj GO mi je tiha patnja,prelep sat a o mehanizmu necu ni da pricam i naravno da nisam odustao od kupovine ali posto nemam 47 a nisam ni blizu uzecu Rolex. Da imaju zastupnika ovde... Kada bih mogao da ga stavim na ruku i pogledam ga bolje verovatno bih ga uzeo ali ovako ce morati da saceka.
Ja bih uzeo sa slatnim ciferom - kad je bal, nek je bal..
Gledao sam danas kod nas u radnji i preskupi su tako da cu da se strpim pa ce nesto vec da naleti...
Koja je cena u nasim radnjama? Markoni, sto ne pogledas Zenith od prosle godine kada si caletu kupovao sat?
Zenith je preveliki za moju ruku a onaj open sto se meni svidja (43mm) nema datum... Daj par slika Zenith-a do 43mm sa datumom i belim ciferom pa da razmislim.
Mislim da si u startu odabrao odlican sat. Tako da potrazi Rolex-a, to je prelep model. Ima Zenit interesantne modele, ali ako si krenuo od Rolex-a, neces kasnije biti zadovoljan drugim izborom. Moje misljenje.
Bookmarks sajtovi