Dobio sam ponudu da kupim Rolex Day Date President ceo zlatan,dobro ocuvan ali neznam koliko da ga platim pa ako neko ima neku presdstavu molio bih za pomoc.pozdrav...
Dobio sam ponudu da kupim Rolex Day Date President ceo zlatan,dobro ocuvan ali neznam koliko da ga platim pa ako neko ima neku presdstavu molio bih za pomoc.pozdrav...
jel onaj sto se dugo vrti na kp
ne,ne ovaj nikad nije prodavan i jos uvek sam u fazi pregovora ali nemam neku predstavu koliko ja da ponudim samo znam koliko on trazi.ja gledam da cena ide dole....da budemo svi zadovoljni a uz to ovaj nema papire mada meni papiri nista neznace*
ne znam druze on samo na grame vredi puno a plus ste je rolex.mozes na pp koliko ti trazi.
Reci nam koliko je star,koji je precnik,koje zlato ili najbolje ref.no. ako mislis da ti kazemo koliko se krecu cene.
Pozdrav
saljem koliko ovih dana sve o satu.hvala i pozdrav
koliko platiti rolex day date president kuciste 18238,narukvica8385* neznam iz koje je godine a vidim da su i cene razlicite pa bih zamolio poznavaoce za pomoc kako da utvrdimo prvu vrednost sata a potom koliko ga platiti.unapred hvala i pozdrav
IMG_8581.jpg
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (26.7.2011. u 22:58)
Bookmarks sajtovi