Mislim da je VE gaz odličan izbor, ukoliko ipak zelis mehanički sat
Trebao bi odvojiti vremena danas, skoknuti i pogledati, tesko da mozes sa slika bas da doneses odluku
DSCN5810.JPG lbofq.jpg relo.jpg
Mislim da je VE gaz odličan izbor, ukoliko ipak zelis mehanički sat
Trebao bi odvojiti vremena danas, skoknuti i pogledati, tesko da mozes sa slika bas da doneses odluku
DSCN5810.JPG lbofq.jpg relo.jpg
Svakako da bi trebao pre kupovine da pogledas sat.
Taj VE, nije uopste mali sat, precnik je 43mm, tako da moras da ga probas, da vidis da li ti to odgovara.
Edit: Tema je premestena u podforum "Koji sat kupiti", radi lakse orijentacije.
Poslednja ispravka: RUS (26.12.2012. u 12:31)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovaj Citizen koji sada nosim ima precnik 45mm + krunica. Veliki je ali veliki sam i ja pa i ruka. Cak malo razmisljam da li ce poljot da mi bude mali na ruci (39mm). Zato idem sada da ga probam, a i VE posle njega, ako mi se ne svidi.
Who's your daddy?
Ako tražiš sat za odijelo možda ova Basilika, meni je jako lijepa. E sad veličina može da predstavlja problem. Ako nije neophodno da sat bude klasičan ( mislim da se nosi uz odijelo ) ja bih se opredijelio prije ( u odnosu na predložene ruske i bez obzira što preferiram mehaničke satove ) recimo za Nighthawk.
Ako ti ne smeta da nosis polovan sat imas Basiliku na jednom nasem sajtu za trgovinu bas povoljno.
Fora je u tome da meni sat kupuju kolege sa posla a ne ja sam, tako da to mora da bude novo i da bude sutra. Probao sam danas u Vitanov-u ovaj Poljot ali sa pozlacenim kucistem i tamno braon narukvicom i divan je. Taj ce verovatno i biti...
Who's your daddy?
Ako ga uzmes, obavezno postavi neku sliku.
Poslednja ispravka: WlayCo (28.12.2012. u 20:32)
Who's your daddy?
Bravo, cestitam
Ako imas vremena daj jos koju sliku, i napisi utiske.
Bookmarks sajtovi