Glashütte Original Senator Automatic
Neznam cijenu u Marli, ali vani je vidim cca. 4200$. Po meni prekrasan, bezvremenski sat. Cal.100 je odličan mehanizam...a i lijepo ga je vidjeti.
Promjer sata je 40,1mm i visina 9,8mm. Safirno staklo plus kroko remen...ma izvorna elegancija.
@hrki
Od brendova koje si naveo, izdvojio bih Omega, Longines i Louis Erard i fokusirao bih se na njih, ostale bih izbacio iz igre. Ne nužno i redom koji sam nabrojao, ali recimo da bi mi prvi pik bila Omega.
Za neke druge preporuke i druge brendove ću morati da pogledam šta je zastupljeno i šta se nudi u Hrvatskoj. Možda kupovina u Sloveniji ili Italiji, dolazi u obzir?
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hrki i ja sam iz Rijeke i dugo sam se razmisljao oko Omege i par puta sam dosao blizu da si uzmem H.Vision.
Ali kod nas je cijena prenapuhana a ponudili su mi 10% popusta lol.(mislim da je bila oko 42000kn)
Osobno mi je i Aqua terra sa 8500 mehanizmom lijepa,ne znam da li je stigla kod nas da se pogleda uzivo?
Pogledaj si Longines,meni osobno ima par prekrasnih modela.
Mislim da u Master seriji ima stvarno par prekrasnih modela i pogledaj si Legend diver model.
Ne znam puno o mehanizmima u njima-modificirana eta e sad koja tocno pogledaj si na netu.
ma da.. za omegu ne mogu dobit nego 10% na gotovinu.. ne daju više.. aqua terra sa 8500 mehanizmom ima i cijena mu je 26000 kuna ( 3560eur)..
Iskreno nisam to lično radio, ali koliko znam iz iskustva drugih, u radnji u kojoj kupiš sat ti popune određeni obrazac koji pri izlasku iz zemlje overiš na carini. E sad što se tiče samog mehanizma vraćanja novca, nisam 100% siguran ali mislim da postoji mogućnost da ti se taj novac direktno uplati na tvoj devizni račun.
Znam da ima članova koji su to radili, pa bi bilo dobro da napišu malo više detalja o samoj proceduri.
Pozdrav,
V.S.
Ne znam za druge distributere u Beogradu, ali u Identicu, koji jeste zvanicni uvoznik Omege za Srbiju procedura ide ovako (ako je vjerovati na rijec prodavacici ):
Dobijete formulare, koje ovjeravate na aerodromu i potom te formulare vracate u Identico i oni vam vracaju PDV (koji je za par procenata umanjen od zvanicnog PDV-a u Srbiji).
S obzirom na udaljenost aerodroma Nikola Tesla, ja sam od povracaja odustala i svoj Tissot kupila "samo" sa 15% popusta.
Pozz
J.
Istu proceduru su mi objasnili i u drugim radnjama, rok da to odradite je 6 meseci a vraca vam se negde oko 16-17% (naravno ide uplata na racun).
Bookmarks sajtovi