Prvo bih zeleo da pozdravim sve clanove ovog foruma koji citaju ovaj post, a kao drugo bih vas zamolio da mi date neke predloge za kupovinu sata.
U satove se ama bas nista ne razumem, mada mi se svidjaju EDIFICE od Casia.
pozdrav
Prvo bih zeleo da pozdravim sve clanove ovog foruma koji citaju ovaj post, a kao drugo bih vas zamolio da mi date neke predloge za kupovinu sata.
U satove se ama bas nista ne razumem, mada mi se svidjaju EDIFICE od Casia.
pozdrav
Casio daje dobru vrednost za uloženi novac, i mislim da nećeš pogrešiti ako kupiš jedan takav. Osim pomenutog proizvođača, razmisli i o Seikovim modelima. Za taj novac se može dobiti automatik klasičnog izgleda i još nekoliko zanimljivih modela. Osim toga, Seiko drži brendove kao što su Lorus i Pulsar, pa razmisli i o njima.
Savet jeste uopšten, jer si postavio pitanje u vezi sa brendom, ali pogledaj šta se kod nas može kupiti od ovih proizvođača i slobodno pitaj ako te još nešto zanima. Naravno, pomoći ćemo ti koliko možemo.
Nadam se da će te satovi interesovati u budućnosti i da ćeš postaviti sliku sata koji budeš kupio.
Veliki pozdrav i dobrodošao na forum.
Hvala...Jel moze neki predlog, posebno za neki model sata...
Teško je dati predlog, jer to zavisi od tvog ukusa. Osim toga, izbor modela je ogroman. Evo za početak gde se mogu kupiti kod nas:
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com
satovi - Vitanov Beograd, Srbija
Drugi link možeš da gledaš i sa početka, tj. sa Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija
U principu, sve su to dobri mehanizmi, s tim da se kod Lorusa i Pulsara ponekad može primetiti da je završna obrada za nijansu slabija, ali uglavnom nije problematična.
Pogledaj prvo kakav te tip sata interesuje (klasičnog izgleda, digitalni, sportski, sa hronometrima [štoperice], mladalačkog izgleda; da li hoćeš metalnu, kožnu ili silikonsku narukvicu...), pa da nađemo nešto. Inače, ova podela je priručna, tj. za potrebe ove teme, ali biće sigurno nečega.
Ni sa jednim Casio satom nećeš pogrešiti.
Recimo pogledaj ovo
Prodaja satova - Casio satovi - Originalni satovi po najnizim cenama
Svakako preporučujem da pregledaš sledeći sajt pa da probereš
Muski
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pogledaj npr ovaj model seika,,automatic,military,cena je oko 7800 din :
LumeSeikoSNK807.jpg SNK809K2.jpg
Meni se ovaj svidja ovaj:
3863935_orig.jpg
i ovaj:
EF-130D-1A5.jpg
Obicicu radnje, pa cu da ih vidim uzivo, pa cu odabrati...u svakom slucaju HVALA puno....
Poslednja ispravka: vladas (26.6.2011. u 19:19) Razlog: sredjene slike
casio ima širok izbor,najbolje uživo pogledati,prilično su drugačiji(bolji) nego na slici,pogledaj i ovaj model ako voliš ronjenje
casio mdv-105d-1a
MDV-105D-1A.jpg
ili ovaj:
link
9163859.jpg
i ovi koje si sam predlozio su vrlo interesantni, a odlicni su o predlozi koje si vec dobio od drugih clanova, tako da verujem da ces biti zadovoljan sta god od ponudjenog da izaberes! ali, kao sto ti je nele vec rekao - obavezno prvo pogledaj sat uzivo!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi