jbg, ne vozi mercedesa ako ga ne mozes natociti!
jbg, ne vozi mercedesa ako ga ne mozes natociti!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ne ljutim se ja , nego ne volim kada se neko ubaci u temu, ne ponudi nikakav predlog ili nekakvu sugestiju vec se samo javi da bi opleo po nekom zbog nekakvog stava da ne zeli rolex.Kao sto rekoh pogledacemo satove, pa javljam oko cega se lome koplja.
A sta fali Bremont satovima?Ja bih to uzeo u ozbiljno razmisljanje.
panerai ima vise modela u tom cenovnom rang. vecina je modela izmedju 44-47mm. iwc aquatimer isto odlican i robustan sat.
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
Kad je 5k u pitanju, dodao bih još i uzeo IWC Portofino ref.no. 5101-2 u celiku sa crnim ciferom. 45mm prečnik, in-house mehanizam, prelep...
Granica od 4-5k je jako nezahvalna za izbor. Osim Omege SMP, IWC Mark XVII, Rolex Sub no date, par Panerai modela, nije neki izbor. Braja mi nekako ne ide na stranu ovuvanja cene. Tu su Rola i IWC jako dobri...
Poslednja ispravka: DrAgod (1.11.2014. u 14:06)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
+1, big like
pogledaj mehanizam
a evo ti i video sata
Savršen skoro. Da je koji milimetar manji bio bi 100% moj. Ja ipak 41mm drzim za gornju granicu. Najvise volim modele 38-40mm - ali to je moj ukus. Ljudi koji vole da istaknu sat obicno idu na vece precnike, sto bi bilo 43+...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
zare, meni nikakav problem ne pravi velicina sat....samo iznos!
Bookmarks sajtovi