Večito pitanje... Gotovo 4 meseca sam čekao da neko odgovori čoveku i eto pukao mi film...
Sad ozbiljno, juče sam čitao temu jer me sve više golica da uzmem sat u ovom cenovnom rangu i prosto me je fascinirao pritisak u pravcu Sub-a, da sam morao da odgovorim na pitanje od pre 4 meseca i pridružim se kolektivnom marketingu
To ima samo kod nas u Srbiji. WV pa sve ostalo.
Rolex Sub je vrhunski sat, bez dileme, ali sat se između ostalog kupuje i srcem, pa ako neko ne želi Sub-a ne vidim problem u tome. Rolex je toliko dobar da za njega odavno važi ona "ako ne znaš šta valja uzmi Rolex i ne možeš da pogrešiš". Recimo to je razlog što ga ja ne bih nikada uzeo, ne sporeći njegov kvalitet i status.
Ima ljudi koji neće nikada voziti Audija iz ubeđenja da Audije po našoj zemlji voze debelovrati krimosi i ne vidim nikakav problem u tom stavu koliko god iracionalan bio.
Suštinski izbor sata je iracionalan potez, gotovo uvek, i to treba i da ostane. Zlo bi bilo postaviti pitanje koliko je racionalno dati više od 20€ za instrument koji treba da ti meri vreme, ali volim, volim )))))
Ne zameri što sam isprovocirao ponovno otvaranje stare teme
Pozz!
Bookmarks sajtovi