Danas je stigao.Mehanicki alarm je zakon stvar na automaticu.Volim Seiko...eto ovako izgleda moj,javi koji ti se najvise svida.Pozz
Danas je stigao.Mehanicki alarm je zakon stvar na automaticu.Volim Seiko...eto ovako izgleda moj,javi koji ti se najvise svida.Pozz
Jole, ako postaviš sliku i onog trećeg Seika ili sliku nekog 6138 hronografa banovaću te, ovo stvarno više nema smisla.
Na onim prethodnim slikama se videlo da je sat u besprekornom stanju (NOS), ali tek ova slika prikazuje koliko je sat stvarno PRELEP.
Čestitke na kupovini, da te dugo služi i u zdravlju da ga nosiš.
btw
Jel preko SCWF-a kupljen? Vidim da mod sa tog foruma upravo prodaje jedan Bell-matic 4006-6011 sa crnim brojčanikom na kožnoj narukvici, pa eto dobre prilike za srktenic-a ako još uvek nije obavio kupovinu!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jole, ovaj Seikio je prelep, sta da kazem osim sve cestitke i da te dugo sluzi. A inace, ne znam sta je ljudima poslednjih dana, ali odjednom su svi poludeli za automatskim satovima sa Alarmom
Hvala decki,izuzetno sam zadovoljan sa ovim satom.
@dragon:
Da,preko SCWF-a ga upecao.Definitivno moja najbolja kupovina do sada.
I ja bi preporucio 4006-6011 od JohnN-a jer je on najveci kolekcionar Bell-a (na netu) i to bi bila sigurna kupovina.
Bookmarks sajtovi