16Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Sat za dame
Poštovan kolege,
S obziom da se mojoj supruzi bliži trideseti rodjendan rešio sam da je počastim sa nekim dobrim ručnim časovnikom. Iz tog razloga potrebna mi je vaša pomoć.
Budzet koji planiram da potrosim je do +/- 550 EUR. Prečnik ne preko 36 eventualno 38mm da je okrugli,automatic ima prednost u odnosu na kvarcni mehanizam. U obzir dolazi i polovan ali da je dobro ocuvan.
Hvala Vam unapred na predlozima
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
Re: Sat za dame
Pogledaj Seiko Lukiu ima je Seiyajapan.com odlicni satovi, ja sam svojoj supruzi kupio jedan! Samo na cenu dodaj i porez i carinu! Nemoj da uzimas polovan sat za poklon, meni je to bezveze!
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Bigmag lep Seiko bas cu pogledati po BG-u dali ga negde ima iz razloga jer nemam dovoljno vremena da naručujem preko interneta.
Vladan P pogledao sam teme ali mi se cini da predlozeni modeli nisu vise aktuelni u prodaji a i cene se razlikuju...
-
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Video sam jedan zanimljiv Seiko u Zlatarni Celje
seiko.JPG
Pogledao sam u Bomaru sledece modele
certina DS podium.JPGHamilton jazzmaster.JPGRomer SeaRock.JPGtissot lady heart.JPG
Izgled da cu morati ipak malo da podignem budzet s obzirom da nisam mislio na vreme
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Meni se ovaj Hamilton mnogo dopada, ne znam koja je cena, ali bih volela da dobijem takav poklon od muza. A ni ovaj tissot nije los...
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Verovatno vec znas, ali ipak da kazem...gledala sam pre par nedelja jedan muski Hamilton u Bomaru, prokomentarisala sam prodavcu da je mnogo skuplji nego u USA, pa mi je on rekao da postoji prostora za neki ozbiljniji popust ako sam zainteresovana. Pa da znas da obavezno trazis popust!
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi