Da vas sve pozdravim, budući da mi je ovo prvi post na forumu. Već desetak dana tražim sat koji bih poklonila mužu, na kraju je ispalo da i neće biti iznenađenje, izabrali smo jedan i kontaktirali radnju, sutra treba da ga donesu.
U međuvremenu sam videla drugi, ono što me privuklo je baš veliko sniženje, sat ima više funkcija, po opisu bih rekla da je kvalitetniji, a nije mnogo skuplji. Za Casio sam se odlučila zbog odnosa cena - kvalitet, kažu da ima pouzdan mehanizam, i ovaj koji sada nosi je Casio, ali ima mu već dobrih 15 godina, na kućištu su se pojavile ogrebotine, točkić za navijanje je korodirao, što se tiče jeftinih satova, nije isplativo polirati ga, menjati deo.
Još nešto, na oba modela narukvica je usečena, odn. kućište je malo uže, prodavac me ubedio da, ako to jednom bude bilo potrebno možemo naći kožnu narukvicu koja će odgovarati, odn. prijanjati na sat i pokazao mi je neke modele sa takvim kožnim narukvicama. Izgledaju lepo. Molim vas da me posavetujete i po ovom pitanju. Gotovo na svim modelima koje sam gledala narukvica je "usečena" (nadam se da se dobro razumemo ), izbor onih kod kojih nije je relativno mali, bar što se tiče ove firme, cenovnog ranga i mog ukusa.
Priložiću slike i linkove, još bih vas zamolila da mi odgovorite što pre, nije neki rođendan, godišnjica ili sl. u pitanju, ali već smo bili u radnji, naručili sat (doneće ga u radnju, ništa više ), pa da završimo kupovinu do kraja nedelje. Koji da odaberem, koji bi ste vi odabrali i ako vam nije teško da mi kažete nešto o funkcijama drugog sata.
Hvala !
Edifice
Casio EF-510D-2A
Bookmarks sajtovi