U pravu si. Mislim da cu ipak za pocetak uzeti AS4020, pa cu naradne godine mozda pazariti jedan Steinhart...
U pravu si. Mislim da cu ipak za pocetak uzeti AS4020, pa cu naradne godine mozda pazariti jedan Steinhart...
Da li si pogledao uzivo citizen skyhawk? Dugo sam se lozio na ovaj sat, imam ga godinu dana i mogu samo da kazem da je jos uvek najbolji sat ispod 1000e koji sam drzao u rukama. Vredi sigurno bar 2x koliko kosta, razmisli da sacekas jos malo i skupis koji evro vise ili da ti neko donese iz usa (mene je tako izasao ravno 400e).
Pozdrav
26022011102.jpg22012011066.jpg21012011065.jpg
Verujem da je super, medjutim bicu zadovoljan i sa AS4020. Sutra ga kupujem, a i za njega sam se nategao sa parama, tako da necu da preterujem. Jbg, uvek mozes tako malo po malo dodavati, krenes od 300 eur, pa na kraju dodjes do sata od 450
Opasan sat...Uzivaj
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Pozdrav i nadam se da si sad vec odusevljen sa satom , moj drugar ima Citizen-a bas tog i ja sam pored njega odusevljen sa tim satom ( ponekad dobijem zelju da mu odsecem ruku i pobegnem ) a ovaj mehanicki Steinhart na njega balavim od kako sam poceo da posecujem forum jos kao gost i da treca perjanica moga sna je Junkers JU-52
Bookmarks sajtovi