Pa ja se nisam ni oglasio u temi! Kako sad ja ispadoh krivac?
Corpse Maker, mislim da nisi nigde napisao da li bi sat kupovao isključivo u Srbiji ili si možda razmišljao i o kupovini putem interneta?
Recimo, za cifru do 1000€ moj predlog bi bio Archimede Pilot Chronograph zbog izuzetnog odnosa cena/kvalitet. Ickler kućišta koja Archimede koristi su zaista vrhunski izrađena i imaš utisak da je reč o satu iz više cenovne kategorije a iako nije reč o toliko poznatom proizvođaču kao što je Fortis, usudio bih se reći da za manje novca dobijaš za nijansu bolji proizvod.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da i ja sad vidim da sam te optuzio bez veze, Dalibor je taj krivac Ej pa taj Archimede izgleda brutalno. Nekako sam za da se plati malo vise ako treba a da se pazari kod nas, zbog drndanja ako nesto ne daj boze krene po zlu, mada razlika je 500e sto u ovom slucaju nije ni malo malo. Kad sam ja pazario Omegu razlika je bila 1400e tako da ja nisam ni razmisljao ni stotinke Znaci dobrano bi razmislio o ovom predlogu dragona.
Razmislio sam o ovom Archimede Pilot satu,i hvala Dragon-u na predlogu, medjutim, nisam mogao online da ga nadjem kod nas u prodaji, a i kod njega pise da je ETA Elaboré klase, a u Fortisu B-42 bi trebalo da koriste Chrono klasu, koliko sam ja uspeo da se informisem, i posteno lepsi mi je Fortis. Elem, resio ja tako da odem u BPM i kupim sebi jedan B-42 prosle nedelje, i da pogledam ako imaju onaj Chrono Spacematic, a po forumu pricaju da se moze jos kakav popust srediti kod njih, i ja pitam da li daju neke popuste na gotovinsko placanje, a oni kazu da nikako ne daju nikakve popuste, jedino moze na rate, sto mi u principu nista ne znaci.. Pa rekoh sebi da pitam ako neko zna kako da sredim taj popust kod njih, i ustedim 10-15% ako vec moze, pitao sam da pricam sa gazdom ali su mi rekli da nije tu itd. itd, krenuli mi debilnu pricu skroz. Pitanje je: na koju foru dobiti popust u BPM-u za jedan B-42 Chrono koji je ipak 160000 din kod njih, tako da nije da ih prodaju bas svaki dan pa da nemaju razloga da daju popust...?
Ako se nevaram u SPACEMATIC-u je elabore klasa mehanizma. Isti mehanizam ćeš platiti i nekoliko stotina više, a naćićeš ga u mnoštvo skupljih proizvođača. Kod Fortisa zaista dobijaš maximum za uloženi novac i s njim nema greške!
Preporuka,
pogledaj B-42 Marinemaster 670.10.41 mehanizam ETA 2836-2.
@Corpse Maker
Archimede Chrono Pilot i bilo koji Fortis chronograph koriste mehanizme iste, elaboré, klase tako da razlika u kvalitetu mehanizama ne postoji. Inače, Archimede ne može da se nađe kod nas u prodaji, ni u radnjama ni u domaćim online prodavnicama, već samo u inostranstvu. Zato sam te i pitao da li si se ograničio samo na kupovinu sata u Srbiji ili si možda razmišljao i o online kupovini. Kao što sam i gore napisao, smatram da sa Archimede dobijaš kvalitetniji proizvod sa perfektnom korisničkom podrškom ali ako ne želiš da se upuštaš u online avanture razumem te u potpunosti i u tom slučaju Fortis je pravi izbor.
Koliki popust možeš da dobiješ u BPM-u zavisi od situacije do situacije i izgleda volje prodavca ali popust daju i nema fora za dobijanje istog.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi